Προκρίθηκαν οι νέοι ΝΟΠ και ΝΕΠ

Κυριακή, Δεκέμβριος 4, 2022 - 5:58μμ
Πρωτιά ΝΟΠ

Εύκολη πρόκριση, όπως αναμενόταν, στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πέτυχαν οι ομάδες πόλο Νέων Ανδρών του ΝΟΠ και της ΝΕΠ, ύστερα από τα παιχνίδια της πρώτης φάσης στον όμιλο - παρωδία της Πάτρας, όπου δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν ΝΟ Καλαμάτας και ΝΟ Πρέβεζας, με αποτέλεσμα, οι τρεις που συμμετείχαν, ΝΟΠ, ΝΕΠ και Ναύπλιο να είχαν εξασφαλίσει από πριν την πρόκρισή τους...

Στο τοπικό ντέρμπι που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, ο ΝΟΠ νίκησε με 19-9 τη ΝΒΕΠ και πήρε τη 1η θέση του Ομίλου με τη ΝΕΠ να μένει στην 2η θέση. Έπαιξε χωρίς τους έξι παίκτες που απέκτησε από τόν ΝΟΠ, η υπόθεση είναι στα δικαστήρια.
* Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Νέων Ανδρών κατέκτησε το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ, καθώς επικράτησε αφενός χωρίς αγώνα απέναντι στον ΝΟ Πρέβεζας κι αφετέρου επί του ΝΟ Ναυπλίου με 19-9, αποδίδοντας όμορφο θέαμα. Τα 8λεπτα: 7-2, 4-3, 3-2, 5-2. Τα γκολ της ΝΕΠ πέτυχαν οι Τζίνης 4, Σαλπόγλου 2, Τομοποσίδης 1, Μπάρλος 5, Αντίοχος 5, Μουσας 1, Δαγρές 1.

Με ήττα από τον ΝΟΠ με 19-10 ολοκλήρωσε η ομάδα πόλο Νέων Ανδρών της ΝΕΠ τις υποχρεώσεις της στην α΄ φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος. Τα «δελφίνια», που είχαν τον Μάκη Λυκούδη και τον Χρήστο Αργυρόπουλο στον πάγκο τους, απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στις επόμενες υποχρεώσεις τους, καθώς προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τα 8λεπτα: 3-3, 3-6, 2-4, 2-6. Τα γκολ της ΝΕΠ: Σαλπόγλου 3, Τριχας 1, Αντίοχος 4, Μουσάς 1, Τσίπης 1. Τα γκολ του ΝΟΠ: Γεωργαράς 6, Τριαντάφυλλος 1, Κατσαρός 1, Λούκος 2, Μπετχαβάς 1, Φιλιππάτος 1, Αλατσης 1, Αγγελόπουλος 4, Κοτσάμπασης 2.

(Κ19). Α φάση πρωταθλήματος νέων-ανδρών 2022

Ομιλος Πάτρας:Προκρίνεται πρώτος ο ΝΟΠ

Με δύο νίκες νίκες σε ισάριθμους αγώνες η ομάδα νέων του ΝΟΠ με προπονητή τον Δημήτρη Κραβαρίτη και βοηθό τον Βασίλη Κανελλόπουλο, προκρίθηκε στην επόμενη φράση του πρωταθλήματος.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα της ομάδας μας είναι 

2η αγωνιστική : ΝΟΠ - ΝΕΠ 19-10 

1η αγωνιστική : ΝΟΠ - ΝΟ Ναυπλίου 23-05 

Ο ΝΟ Πρέβεζας δεν κατέβηκε στους αγώνες.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο τεχνικό επιτελείο 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια. 

ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ

Σπουδαία νίκη πήρε η ΑΕΚ στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, αργά το βράδυ του Σαββάτου. Η Ένωση επικράτησε με 10-7

του Εθνικού και με 15 βαθμούς ανέβηκε την τέταρτη θέση της βαθμολογίας του Α' Ομίλου, αφήνοντας τους κυανόλευκους στην 5η και στους 12.

Από πολύ νωρίς η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου πήρε προβάδισμα και με σπουδαία εμφάνιση προηγήθηκε με 8-2. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια των Πειραιωτών για αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, η ψαλίδα έκλεισε μεν, άλλα όχι αρκετά ώστε να αποφευχθεί η ήττα. Εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας της Ένωσης, ο αειθαλής Φίλιππος Καραμπέτσος, ο οποίος πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση με πολλές και κρίσιμες αποκρούσεις.

Υποστήριξη: SilkTech