Πρόκριση για τους μίνι παίδες του ΝΟΠ και της ΝΕΠ

Τρίτη, Μάρτιος 21, 2023 - 9:56πμ
Τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος Μίνι Κορασίδων

Με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες η ομάδα μίνι παίδων (Κ13) του ΝΟΠ προκρίθηκε ως πρώτη του ομίλου στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
"Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους νεαρούς αθλητές και στον προπονητή τους Μιχάλη Μπαρτζελά! Συνεχίζουμε την προσπάθεια με στόχο να γινόμαστε κάθε μέρα λίγο καλύτεροι.
Ευχαριστούμε τους εφόρους του τμήματος Μαρία Παπούλια και Γιώργο Κυριακόπουλο που βρίσκονται δίπλα στα παιδιά καθώς και τον τερματοφύλακα της ομάδας εφήβων Αλέξανδρο Χάλα που βοηθάει καθημερινά τους νεαρότερους αθλητές στην προπόνησή τους" αναφέρει η σχετική του Ναυτικού Ομίλου Πατρών.
Τα αποτελέσματα των αγώνων:
ΝΟΠ - ΝΟ Ναυπλίου 15-9
ΝΟΠ - ΝΕΠ 7-6
ΝΟΠ - ΝΟ Καλαμάτας 20-7
Για την ομάδα του ΝΟΠ αγωνίστηκαν οι αθλητές:
Βασιλόπουλος Κωνσταντίνος, Γαλάνης Ανδρέας, Γιαννόπουλος Νάσος, Γκότσης Σωτήρης, Ζαφείρης Ηλίας, Καγκελάρης Σπύρος, Κυριακόπουλος Χαρίτωνας, Μιχαήλ Παναγιώτης, Μολώνης Δημήτρης, Μυρίλας Γιώργος, Νικολόπουλος Ανδρέας, Νταφογιάννης Παντελής, Παπάκος Λεωνίδας, Παπούλιας Γιώργος, Παπουλίδης Ίωνας, Ράμμος Ιάσωνας, Ρόγκος Λευτέρης, Σκεπαρνιάς Οδυσσέας, Σοφιανόπουλος Θεμιστοκλής, Σχορτσιανίτης Κωνσταντίνος, Τουντόπουλος Διονύσης, Τσιόλιας Κωνσταντίνος, Νταβλούρος Γιώργος.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και πισίνα

Τα αποτελέσματα της ΝΕΠ

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου διεξήχθη στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», η α΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο για αγόρια γεννημένα το 2010 και νεότερα. Ο Ομιλος αποτελείτο από τη ΝΕΠ και τους ΝΟΠ, ΝΟ Καλαμάτας και ΝΟ Ναυπλίου.
Η ομάδα της ΝΕΠ πήρε δύο νίκες σε τρία παιχνίδια και πέρασε στην επόμενη φάση.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
- ΝΕΠ-ΝΟ Καλαμάτας 15-4
- ΝΕΠ-ΝΟΠ 6-7
- ΝΕΠ-ΝΟ Ναυπλίου 15-10
"Τα παιδιά μας έδειξαν το καλό τους πρόσωπο και στις τρεις αναμετρήσεις, ξεδιπλώνοντας στην πισίνα το ταλέντο τους, αλλά και τους κόπους τους από τις καθημερινές προπονήσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι χάρηκαν ιδιαίτερα την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση" αναφέρει η ΝΕΠ.
Σε δηλώσεις ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Κοντάκος είπε τα εξής: «Η ομάδα πέτυχε το στόχο της που είχαμε θέσει εξ αρχής να περάσουμε στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και την προσήλωση στις εντολές μου κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω και τη σημαντική βοήθεια που είχαμε από τα παιδιά ηλικίας Προμίνι, τα οποία μπήκαν και βοήθησαν την ομάδα σε σημεία που η μπάλα ήταν ''βαριά''. Συνεχίζουμε, λοιπόν, τη συστηματική δουλειά στις καθημερινές προπονήσεις με όλα τα παιδιά, με στόχο να βελτιωθούμε κι άλλο έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στη γ΄ φάση. Θα περιμένουμε την κλήρωση. Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι όλους τους αθλητές μου για το υπέρμετρο πάθος που επέδειξαν να επιτευχθεί ο στόχος».

Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα, όρθια άτομα και πισίνα

Ο Α’ Γύρος της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος Μίνι Κορασίδων

Σε τέσσερις ομίλους διεξήχθη ο Α’ Γύρος της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Μίνι Κορασίδων Κ13.

Ο Β΄ Γύρος στον οποίο οι ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματα, θα γίνει στις 21-23/04/2023.

Τα αποτελέσματα

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (κολ. Νέας Σμύρνης)

Πανιώνιος-Άλιμος ΝΑΣ 21-10, Ολυμπιακός-Νηρέας Χαλ. 13-4, Πανιώνιος-Νηρέας Χαλ. 28-4, Άλιμος-Ολυμπιακός 17-11, Νηρέας Χαλ.-Άλιμος ΝΑΣ 8-12, Ολυμπιακός-Πανιώνιος 3-18.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (κολ. Περιστερίου)

ΑΝΟ Γλυφάδας-ΓΣ Περιστερίου 11-9, Ιωνικός-Ηλυσιακός 24-4, ΑΝΟ Γλυφάδας-Ηλυσιακός 9-2, ΓΣ Περιστερίου-Ιωνικός 6-23, Ηλυσιακός-ΓΣ Περιστερίου 10-17, Ιωνικός-ΑΝΟ Γλυφάδας 16-6.

ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (κολ Χανίων)

ΝΟ Χανίων-ΝΟ Ρεθύμνου 14-5, Εθνικός-ΝΟ Βουλιαγμένης 8-9, ΝΟ Χανίων-ΝΟ Βουλιαγμένης 4-8, ΝΟ Ρεθύμνου-Εθνικός 0-13, ΝΟ Βουλιαγμένης-ΝΟ Ρεθύμνου 12-1, Εθνικός-ΝΟ Χανίων 9-7.

ΟΜΙΛΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (κολ. Σερρών)

ΝΕ Πατρών-Νέος Ηρακλής 8-4, ΜΓΣ Πανσερραϊκός-ΝΕ Πατρών 6-17, Νέος Ηρακλής-ΜΓΣ Πανσερραϊκός 18-3.

Υποστήριξη: SilkTech