Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Παναχαϊκής - Έντονη φημολογία για Θεολόγου

Τετάρτη, Ιανουάριος 15, 2020 - 10:50πμ

Μετά την ολοκλήρωση δύο ακόμα μεταγραφών που έφεραν τις προσθήκες στις τρεις, στην Παναχαϊκή τρέχουν την ολοκλήρωση του μεταγραφικού τους σχεδιασμού.

Μαζί με τον Μυτίδη που έπαιξε ήδη και ένα ημίχρονο στα Γιάννενα, ανακοινώθηκαν χθες και οι Ανάκογλου με τον Φροξυλιά, που αν μη τι άλλω αν μπορέσουν να μπουν άμεσα, θα προσδώσουν ποιότητα στη ομάδα.

Ταυτόχρονα με αυτούς εκδόθηκαν και 2 από τα 3 δελτία των ποδοσφαιριστών που έχουν αποκτηθεί το καλοκαίρι. Ο Ατανάσκοβιτς συμμετείχε στην αποστολή των «κοκκινόμαυρων» με τον ΠΑΣ, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Κοτσώνης στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Κέρκυρα, στην επιστροφή του στα «κοκκινόμαυρα» μετά από έναν χρόνο.

Πλέον το «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο ψάχνονται για δύο ακόμα προσθήκες, συν τον νεαρό Κόκα που δοκιμάζεται ήδη και τον Ιμεράι που αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του μόλις επιστρέψει στην Πάτρα, από την Κω που πραγματοποιεί την στρατιωτική του θητεία.

Από χθες κυκλοφορεί μία έντονη φημολογία για την επόμενη προσθήκη της Παναχαϊκής που ευχαριστεί αρκετά τον κόσμο της. Ο Παντελής Θεολόγου μένει ελεύθερος από την Καλαμαριά, που αποχωρεί από το πρωτάθλημα και οι φήμες φουντώνουν ότι «κατεβαίνει» προς την Πάτρα.

Ο έμπειρος αμυντικός εκτός του ότι ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της Παναχαϊκής, έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον κόσμο της, με την ευαισθησία που είχε δείξει για τον αδικοχαμένο Παναγιώτη Κωστόπουλο.

Υποστήριξη: SilkTech