Το πρόγραμμα του Προμηθέα στη Basket League - Πρεμιέρα με τον Πανιώνιο

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 9, 2020 - 11:52μμ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα Τύπου του Κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ η κλήρωση του 29ου Πρωταθλήματος Basket League 2020-21. Ο Προμηθέας θα φιλοξενηθεί στην πρεμιέρα, στις 10 Οκτωβρίου, από τον Πανιώνιο.

Την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας εκπροσώπησαν ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Αγραβάνης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Μπακαλάρος και το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ κι εκπρόσωπος της ομάδας στον ΕΣΑΚΕ, Χρήστος Μήλας.

Το πλήρες πρόγραμμα της νέας σεζόν για την Basket League 2020-21:

(Οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές ως την ανακοίνωση του επίσημου προγράμματος με την ώρα έναρξης αγώνων από τον ΕΣΑΚΕ και αναφέρεται στα διήμερα,  που αναμένεται να διεξαχθούν τα παιχνίδια).

Ο αρχηγός του Προμηθέα Πάτρας, Δημήτρης Αγραβάνης, αφού ευχήθηκε υγεία σε όλες τις ομάδες, ανέφερε πως η φετινή είναι μια ολοκαίνουρια ομάδα (από πλευρά έμψυχου υλικού) που έχει 4 στόχους να διεκδικήσει (Super Cup, Πρωτάθλημα, Κύπελλο και 7DAYS EuroCup).

Πρόσθεσε πως όλοι στην ομάδα θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και κοιτάνε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ευελπιστούν για μία πολύ καλή χρονιά. Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα του να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας, Κώστας Μπακαλάρος, ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και δύναμη.

preseason20 esakedraw 104

Υποστήριξη: SilkTech