Πρόγραμμα γυμναστικής στην καραντίνα για της ακαδημίες μπάσκετ της Παναχαϊκής

Δευτέρα, Νοέμβριος 9, 2020 - 12:32μμ

Για τους ανθρώπους του Τμήματος Μπάσκετ της Π.Γ.Ε. η καραντίνα δεν αποτελεί χαμένο χρόνο. Αντιθέτως υιοθετώντας μία πιο αισιόδοξη στάση προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν ως μία καλή ευκαιρία που αν αξιοποιηθεί κατάλληλα μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη των αθλητών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Με αυτό το σκεπτικό ήδη στις 8/11/2020 εστάλη στις ομαδικές συνομιλίες όλων των τμημάτων εξειδικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο καλούνται να ακολουθήσουν με συνέπεια οι αθλητές κατά την περίοδο της καραντίνας στο σπίτι τους. Με αυτό τον τρόπο οι προπονητές θεωρούν ότι τα παιδιά θα διατηρηθούν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, θα βελτιώσουν σωματικές αδυναμίες και θα είναι απολύτως έτοιμοι να επιστρέψουν στο γήπεδο, όταν αυτό τους επιτραπεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προγράμματα δημιουργήθηκαν αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων και αποκλειστικά για τους αθλητές της Π.Γ.Ε. με την τεχνογνωσία και την επιστημονική κατάρτιση του επί πολλά χρόνια Γυμναστή των Ακαδημιών του Προμηθέα και νυν Υπεύθυνο Φυσικής Κατάστασης και Αθλητικής Απόδοσης του Α.Ο.Κ. Χανίων Παναγιώτη Σταυρόπουλου. Η οικογένεια της Π.Γ.Ε. και προσωπικά ο Κων/νος – Μάριος Ζαφειρόπουλος τον ευχαριστούν θερμά για τη συνεργασία και την προσφορά του στον σύλλογο».

Υποστήριξη: SilkTech