Το προφίλ του Θέμη Καλαθά που ενδιαφέρεται για την Παναχαϊκή

Παρασκευή, Ιανουάριος 11, 2019 - 1:53μμ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά της Παναχαϊκής, με συνεχόμενες ανατροπές και νέα σενάρια. Το επικρατέστερο αυτή τη στιγμή έχει την υπογραφή του Κώστα Κατσουράνη.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «κοκκινόμαυρων», φέρνει σήμερα στην Πάτρα τον ομογενή επιχειρηματία, Θέμη Καλαθά για να συζητήσουν με τη Συμμαχία την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Παναχαϊκής.

Ποιος είναι όμως ο 37χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας που μπήκε έτσι ξαφνικά στην καθημερινότητά μας;

Ο Θέμης Καλαθάς ζει και μεγάλωσε στην Αυστραλία, λίγο έξω από το Σίδνεϋ και έχει καταγωγή από το Ευπάλιο Φωκίδας.

Ο 37χρονος Καλαθάς είναι ιδιοκτήτης τριών κατασκευαστικών εταιρειών στην Αυστραλία, με την επωνυμία Nitro Steel Fixers NSW Pty Ltd και δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών (σιδηροκατασκευές κυρίως και ουρανοξύστες) στη χώρα των καγκουρό και το Ντουμπάι.

Μεγάλη αγάπη για το Ελληνικό λαϊκό τραγούδι έχει ο Θέμης Καλαθάς, που δεν διστάζει να χαλάει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στα μπουζούκια, ενώ είναι κουμπάρος με τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Βελισσάρη!

Χαρακτηριστικότερο περιστατικό αυτού, είναι οι αφηγήσεις από την γιορτή για τα 30 χρόνια ιστορίας του Απόλλων Ευπαλίου, όταν στο πάρτι με τον Γιώργο Βελισσάρη οι σαμπάνιες είχαν κρύψει την πίστα και τον Γιώργο Βελισσάρη να εμφανίζεται ανάμεσα από τα κιβώτια, ξεσηκώνοντας τον κόσμο, συνεχίζουν και κάνουν το γύρο των social media.

Ο ομογενής επιχειρηματίας από την Αυστραλία, ο οποίος στηρίζει οικονομικά την ομάδα και προθυμοποιήθηκε να κάνει το ίδιο με τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής, για επαγγελματικούς λόγους δεν κατάφερε να παραστεί στη μεγάλη βραδιά .

Αρκετές φορές έχει έρθει στην πόλη μας ενώ ασχολείται και με το ποδόσφαιρο από κοντά όπως φαίνεται.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο επιχειρηματίας δήλωσε στον δημοσιογράφο Ηλία Τσίπα, ο οποίος ήταν και ο διαμεσολαβητής μεταξύ των δύο πλευρών: «Καλά πήγαμε. Ο Κώστας θα είναι μπροστινός. Από αύριο θα τρέξουν οι εξελίξεις».

Υποστήριξη: SilkTech