Πρόεδρος UEFA: «Η Λίβερπουλ θα πάρει το πρωτάθλημα»

Τετάρτη, Απρίλιος 8, 2020 - 7:04μμ

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, πρόεδρος της UEFA, έδωσε τέλος στα σενάρια που ήθελαν πολλά πρωταθλήματα, και ειδικά αυτό της Αγγλίας, να μην ολοκληρώνονται, τονίζοντας πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η Λίβερπουλ θα πάρει τον τίτλο.

Ο λόγος για τον όποιον ο Τσέφεριν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη Λίβερπουλ, είναι ότι οι «Κόκκινοι» μετά από μια καταπληκτική έως τώρα σεζόν βρίσκονται 25 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι και απλά περίμεναν να κατακτήσουν τον τίτλο μέχρι που το πρωτάθλημα διακόπηκε μέχρι νεοτέρας.

Τίτλο που έχουν να πανηγυρίσουν από το 1990!

Ο πρόεδρος λοιπόν της UEFA, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Εάν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα (Αγγλίας), τότε είναι δεδομένο ότι θα το πάρει η Λίβερπουλ. Εάν δεν αρχίσει, θα πρέπει να βρούμε με ποιον τρόπο θα ορίσουμε τους πρωταθλητές. Πραγματικά όμως δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα σενάριο, στο οποίο δεν θα είναι πρωταθλήτρια η Λίβερπουλ. Πιστεύω ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα είναι δικός της ο φετινός τίτλος.»

Αν μη τι άλλο, μεγάλη ανακούφιση τόσο για τους φιλάθλους των «Ρεντς» όσο κυρίως για τη διοίκηση, το προπονητικό Τιμ και τους παίκτες της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Υποστήριξη: SilkTech