Πρεμιέρα με την Κόρινθο 2006 (16:30) για το Κύπελλο

Κυριακή, Σεπτέμβριος 16, 2018 - 11:43πμ

Επίσημη πρεμιέρα στη σεζόν κάνει σήμερα η Παναχαϊκή, χωρίς ακόμα να γνωρίζει πότε θα γίνει η πρώτη σέντρα για τη Φούτμπολ Λιγκ. Οι «κοκκινόμαυροι» μπαίνουν στην τελευταία φάση των προκριματικών του Κυπέλλου και αντιμετωπίζουν την Κόρινθο 2006 (16:30, live από το sportin.gr) στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου.

Δύο μήνες μετά την έναρξη της προετοιμασίας της, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, καλείται να δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι, ενώ είναι πολύ πιθανόν και το δεύτερο να είναι και πάλι για το Κύπελλο Ελλάδος, καθώς ακολουθεί η φάση των ομίλων στις 27 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη στιγμή φαντάζει απίθανο, να έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο.

Το σημερινό εμπόδιο για την Παναχαϊκή μοιάζει εξαιρετικά χαμηλό, καθώς η Κόρινθος 2006, είναι ομάδα Α’ κατηγορίας τοπικού και μετέχει στο θεσμό ως κυπελλούχος της ΕΠΣ Κορίνθου, με τις πρεμιέρες όμως να κρύβουν παγίδες. Οι «κίτρινοι» βέβαια έκαναν την μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, αποκλείοντας την ιστορική Καλαμάτα, που έχει βλέψεις και για άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ τη φετινή χρονιά.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε για τη σημερινή αναμέτρηση όλα τα διαθέσιμα «όπλα» του.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Καπούταγλης, Κολοβούρης, Πολίμος, Πολυχρόνης, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Κοτσώνης, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Παπατόλιος, Coll, Σταυρόπουλος, Μασούρας, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Carachanakov, Ελευθεριάδης, Αντωνακόπουλος, Μωραΐτης .

Υποστήριξη: SilkTech