Πρεμιέρα με νίκη για τις γυναίκες της ΝΕΠ

Τετάρτη, Οκτώβριος 31, 2018 - 9:55μμ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η ΝΕΠ ξεκίνησε με νίκη τις φετινές της υποχρεώσεις στο μεγάλο πρωτάθλημα πόλο των γυναικών, επικρατώντας με 9-8 του Νηρέα Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός".

Το συγκρότημα του Δημήτρη Μπιτσάκου πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αν και στον πάγκο βρισκόταν ο Λευτέρης Μπόκαρης, λόγω τιμωρίας του προπονητή των Πατρινών.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και φάνηκε από τη διακύμανση του σκορ, καθώς το πρώτο οκτάλεπτο έληξε 3-3. Στο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ (5-6).

Στην αρχή του δεύτερου μισού του αγώνα, η ΝΕΠ, με ένα σερί τεσσάρων τερμάτων, απέκτησε πλεονέκτημα, μετατρέποντας το σκορ σε 9-6. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Νηρέας κατάφερε να μειώσει, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση και ο αγώνας έληξε 9-8 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.

Τα οκτάλεπτα: 3-3 , 2-3 , 2-0 , 2-2

ΝΕ Πατρών (Λευτέρης Μπόκαρης): Μανέτα Π., Μανέτα Σ., Ανδρουτσέλη, Μιχαηλίδου 2, Πετάση 1, Γιαννακέα, Λυκοθανάση 3, Πασσά, Μοίραλη, Ρακιντζή, Παπαδοπούλου, Μπιτσάκου 1, Σινεμόγλου, Τσιμάρα Ευδ., Τσιμάρα Ευφ. 2

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Κουτέλη 2, Στρατάκου, Παπαναστασίου, Σαφέτη 1, Δούλη 1, Παπατριανταφύλλου, Φραγκιά, Ξανθοπούλου, Λάζαρη, Μπόβαλη 1, Αγγελίδη, Τορνάρου, Κάσσαρη, Τριχά, Μαυρωτά 3

Υποστήριξη: SilkTech