Πρεμιέρα με φιλική ήττα για την ΑΕΚ

Κυριακή, Ιούλιος 8, 2018 - 4:39πμ

Την ήττα με 1-0 από την Μίετζ Λέγκνιτσα γνώρισε η ΑΕΚ, στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της στην Πολωνία. Όπως ήταν φυσικό, η Ένωση έδειξε ανέτοιμη και με κενά στον τρόπο παιχνιδιού της, απέναντι σε μια σαφώς πιο έτοιμη ομάδα.

Ωστόσο στο β' ημίχρονο οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη κινήθηκαν πιο δραστήρια και είχαν κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι τους.  Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κούνιτς με πλασέ στο 31'.

Η σύνθεση της ΑΕΚ (α’ ημίχρονο): Τσιντώτας, Γκάλο, Τσόσιτς, Οικονόμου, Λόπες, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γιούσης (30’ Μπότος), Μάνταλος, Κλωναρίδης, Λιβάγια. (β’ ημίχρονο): Τσιντώτας (65’ Γιαννίκογλου), Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Αλμπάνης, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπακασέτας, Γιακουμάκης.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε στην κάμερα της NOVA: «Έχουμε κάνει λίγες προπονήσεις και δεν μπορώ σ' αυτό το σημείο να έχω απαιτήσεις από τους παίκτες. Ξέρω ότι ατομικά έχουν ικανότητες.

Πρέπει να δουλέψουμε στο ομαδικό κομμάτι και στην ενέργεια, που όπως είναι λογικό, αυτή την στιγμή μας λείπει. Ήταν καλό παιχνίδι, γιατί μας άφησε να δούμε τα λάθη μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε τις επόμενες μέρες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερο ρυθμό. Μοίρασα τις ενδεκάδες, γιατί ήθελα τα παιδιά να παίξουν από 45 λεπτά».

Σε ερώτηση για τα μεταγραφικά απάντησε: «Το καλύτερο θα ήταν να βρούμε αυτούς που θέλαμε και να ήταν ήδη εδώ. Αν όμως δεν βρω τον παίκτη που θέλω, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε για να έχουμε απλά 1-2 παίκτες παραπάνω.

Θέλω οι επιλογές που θα κάνουμε να είναι ποδοσφαιριστές που θα ταιριάζουν στην ομάδα και στο στιλ που προσπαθώ να περάσω. Θα ήθελα να τους έχω εδώ στην προετοιμασία, αλλά ξέρουμε όλοι ότι είναι δύσκολη μεταγραφική περίοδος αυτή. Έχουν  γίνει συζητήσεις για έναν κεντρικό παίκτη και θέλω έναν ακραίο οπωσδήποτε.

Για τον σέντερ φορ, μιλάω για τον Πόνσε. Όμως πρέπει να κοιτάζω κι άλλες περιπτώσεις. Έχουμε τη διαβεβαίωση της Ρόμα πως θα τελειώσει το θέμα του δανεισμού του, αλλά έχει καθυστερήσει αρκετά. Περιμένω να έρθει ο παίκτης και να ενσωματωθεί. Δεν έχουμε πολύ καιρό ακόμα, δουλεύουμε με τα παιδιά που είναι εδώ».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech