Πρεμιέρα δεύτερου γύρου στα Γιάννενα (15:15) η Παναχαϊκή

Κυριακή, Ιανουάριος 12, 2020 - 9:50πμ

Πρεμιέρα κάνει ο δεύτερος γύρος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 2 και η Παναχαϊκή έχει τη δυσκολότερη αποστολή της μέχρι τώρα στη σεζόν. Οι «κοκκινόμαυροι» δοκιμάζονται στα Γιάννενα (15:15, live στο sportin.gr) με τον πρωτοπόρο και αήττητο, ΠΑΣ για την 12η αγωνιστική.

Μακριά από τις νίκες από τις 15 Δεκεμβρίου και την Καλαμαριά είναι η Παναχαϊκή, που θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα και την πρώτη εξάδα που θα συμμετάσχει στα πλέι οφ.

Βέβαια το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στον ΠΑΣ που διαγράφει πορεία πρωταθλητισμού και φαντάζει το απόλυτο φαβορί για τη θέση της ανόδου, όντας ήδη σε έναν γύρο 7 πόντους μπροστά από τον δεύτερο.

Με τους Ατανάσκοβιτς και Μυτίδη, αλλά όχι Κοτσώνη και Ιμεράι, στη σύνθεσή τους για πρώτη φορά οι «κοκκινόμαυροι» ψάχνουν κυρίως την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, χωρίς το επιπρόσθετο άγχος του επιβεβλημένου αποτελέσματος.

Ο Απόστολος Μακρίδης που ψάχνει και αυτός την πρώτη του νίκη στον «κοκκινόμαυρο» πάγκο πήρε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, τους:

Σούλη, Καπούταγλη, Atanackovic, Πολίμο, Πατάπη, Σταμόπουλο, Ρουγκάλα, Τσελεπίδη, Παπατόλιο, Ιντζόγλου, Μουστακόπουλο, Μαυριά, Μασούρα, Κυνηγόπουλο, Σιατραβάνη, Μωραΐτη, Μυτίδη, Πατρώνη και Αντωνακόπουλο.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν 11 βαθμοί (όσους δηλαδή την Παναχαϊκή από την κορυφή) και 8 θέσεις, με τους Πατρινούς να έχουν πέσει στην 9η θέση στο φινάλε του πρώτου γύρου, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Αγυιά, η Παναχαϊκή προηγήθηκε αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1.

Υποστήριξη: SilkTech