Πρεμιέρα δεύτερου γύρου με τον Κολοσσό (15:45) στο "Δημ. Τόφαλος"

Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019 - 11:54πμ

Ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται τον Κολοσσό Η Hotels στην πρεμιέρα του Β΄ Γύρου της Betshop Basket League και θέλει την νίκη για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, πριν τις καθοριστικές μάχες σ’ Ελλάδα (Περιστέρι, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) κι Ευρώπη (Στρασβούργο και Νεπτούνας) που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την τύχη του Προμηθέα εντός κι εκτός συνόρων.

Παράλληλα, η ομάδα της Πάτρας θέλει ν’ αφήσει πίσω της την βαριά ήττα στην Κωνσταντινούπολη και η νίκη απέναντι σ’ έναν επικίνδυνο αντίπαλο είναι το καλύτερο εφαλτήριο ενόψει των κρίσιμων μαχών που ακολουθούν, και ιδιαίτερα του ευρωπαϊκού "Τελικού" της Τρίιτης απέναντι στο Στρασβούργο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», και θα καλυφθεί τηλεοπτικά με ζωντανά στιγμιότυπα από την εκπομπή Basket League Show στην ΕΡΤ2 .

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, που αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του δήλωσε για την αναμέτρηση: «Το παιχνίδι του Σαββάτου απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα.  Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η βαθμολογική θέση του Κολοσσού.

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Εμείς έχουμε αφήσει στο παρελθόν τον αγώνα με την Μπεσίκτας και πάμε για τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό, προκειμένου στην συνέχεια να επικεντρωθούμε στον κομβικό αγώνα της Τρίτης με την Στρασμπούργκ».

Οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή 09:00-13:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και 10:00-13:0 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Ο Κώστας Φλεβαράκης, που αντικατέστησε τον Νίκο Βετούλα, άφησε τον Γκιμπς εκτός 12άδας, και αναζητά, πλέον, τον αντικαταστάτη του. Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθησαν στην αποστολή ο Σωτήρης Μπιλλής και ο Κώστας Παπαδάκης, που ήταν άρρωστοι τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Κολοσσός έχει ταξιδέψει στην Πάτρα με τους: Κάρτερ, Γεωργαλλή, Παπαδάκη, Μπιλλή, Αγγελάκο, Πίνκστον, Μαυροειδή, Γεωργάκη, Ντιγκς, Δημάκο, Τσούπκοβιτς και Μπράουνινγκ.

Υποστήριξη: SilkTech