Πράξη 3η στο Αυστραλιανό Open

Πέμπτη, Ιανουάριος 23, 2020 - 7:50πμ

Πράξη τρίτη στην αυστραλία και...:

* Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αγωνίστηκε καθώς ο αντίπαλός του απέσυρε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του και πέρασε άκοπα στον 3ο γύρο. Εκεί θα βρει το πρώτο υπολογίσιμο εμπόδιο, τον Μίλος Ράονιτς. Ο τελευταίος εκπρόσωπος του Καναδά διαθέτει πολύ δυνατό σερβίς το οποίο αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να απειλήσει κάθε αντίπαλο. Ο Έλληνας πρωταθλητής όμως είναι το φαβορί απλά πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του. Σε περίπτωση που προκριθεί θα τον έχει αντίπαλο έναν εκ των Μάριν Τσίλιτς και Μπαουτίστα Αγκουτ που είχε κερδίσει πέρσι στα προημιτελικά.

* Η Μαρία Σάκκαρη έπαιξε για 2η συνεχόμενη μέρα και ξεπέρασε όντως το εμπόδιο της Γιαπωνέζας Hibino με 7-6,6-4 και θα αντιμετωπίσει την Keys Νο10 του ταμπλό και θα είναι αουτσάιντερ, καλείται να κάνει την υπέρβαση!

* Κανένα πρόβλημα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς που κέρδισε 3-0 σετ τον Γιαπωνέζο Ito και θα στους "32" θα έχει θεωρητικά έυκολο έργο απέναντι στον Nishioka, συμπατριώτη του σημερινού του αντιπάλου.

* Όσο για τον Ρότζερ Φέντερερ, δεν συνάντησε καμία αντίσταση απένατι στον Κράινοβιτς (3-0 σετ) και στο δρόμο του βρίσκει τον Milman. Αντίπαλος στα μέτρα του μεν αλλά που τον ειχε αποκλείσει στο προπέρσινο US OPEN. Ο Ελβετός μάλιστα έχει σταθεί αρκετά τυχερός καθώς μέχρι τα ημιτελικά ο μοναδικός θεωρητικά δυνατός αντίπαλος που μπορεί να αντιμετωπίσει ειναι ο Φάμπιο Φονίνι που όμως δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Ρότζερ. Με λίγη προσοχή ο Φέντερερ θα είναι στον ημιτελικό!

* Από τις  εκπλήξεις εκτός έμεινε ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ από τον Αμερικανό Πολ και ο Ματέο Μπερετίνι από τον επίσης Αμερικανό Σαντγκρεν, αμφότεροι στα 5 σετ!

* Τέλος, θα χρειαστεί να ξενυχτίσουν μόνο όσοι θελήσουν να δουν Μεντβέντεφ, Τιμ και Σβέρεφ εφόσον οι αναμετρήσεις τους ξεκινούν μεταξύ 4-6 τα ξημερώματα. Αντίθετα οι φίλοι του Ναδάλ είναι τυχεροί καθώς είναι τελευταία αναμέτρηση στις 12 το μεσημέρι ενώ θα μπορούν να ρίχνουν και κλεφτές ματιές στο ματς του Κύργιου που παίζει την ίδια ώρα (ίσως και λίγο νωρίτερα).

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech