Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Προμηθέα για τη νέα χρονιά - ΦΩΤΟ

Κυριακή, Σεπτέμβριος 8, 2019 - 9:50πμ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου ο αγιασμός στην Ανδρική ομάδα του Προμηθέα Πάτρας για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2019-20 από τον αρχιμανδρίτη π. Αρτέμιο Αργυρόπουλο, πρωτοσύγκελο της ιεράς Μητρόπολης Πατρών και ηγούμενο της ιεράς μονής Αγίων Πάντων Πατρών.

Παρόντες ήταν, φυσικά, όλα τα μέλη της Ανδρικής ομάδας, αθλητές και τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Μήλας, οι Α΄ και Β΄ αντιπρόεδροι της ΚΑΕ, Θανάσης Τριανταφυλλίδης και Τάσος Χρυσανθόπουλος, το μέλος της Διοίκησης της ΚΑΕ και Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Παντελής Αθανασίου, το μέλος της Διοίκησης της ΚΑΕ (εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη) κι έφορος της Εφηβικής ομάδας, Σάκης Γεωργόπουλος και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Λιόλιος.

Όλοι ευχήθηκαν μια χρονιά γεμάτη υγεία, μακριά από ατυχίες και τραυματισμούς, ενώ χαιρετισμούς στους παίκτες απεύθυναν ο πατέρας Αρτέμιος και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Λιόλιος. Την έκπληξη, πάντως, έκαναν οι παίκτες που πρόσφεραν στον πατέρα Αρτέμιο μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές τους.

Η ομάδα του Προμηθέα ετοιμάζεται σιγά-σιγά να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζει το Λαύριο στο κλειστό της Κορίνθου (18:00), ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου 2019 ο Προμηθέας θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά φέτος στο κοινό της Πάτρας στο σημαντικό διεθνές τουρνουά με την επωνυμία «Orange Trophy» που θα διοργανώσει η πατρινή ομάδα στο «Δημ. Τόφαλος» με την συμμετοχή του Πρωταθλητή και Κυπελλούχου Ελλάδας, Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της πολύ ισχυρής BC UNICS Kazan του Δημήτρη Πρίφτη και της σερβικής KK FMP Βελιγραδίου.

Υποστήριξη: SilkTech