Πραγματικός τελικός για τον Απόλλωνα ο σημερινός με τον Χολαργό

Σάββατο, Μάιος 26, 2018 - 11:52πμ

Μετά από μία δύσκολη χρονιά ο Απόλλωνας συμμετάσχει στους τελικούς των πλέι οφ της Α2 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών. Οι "μελανόλευκοι" στους ημιτελικούς έδειξαν χαρακτήρα και τώρα θέλουν να σπάσουν την έδρα των αντιπάλων προκειμένου να μειώσουν σε 2-1 τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Το σημερινό παιχνίδι με τον Χόλαργο (LIVE sportin.gr) είναι μονόδρομος για την πατρινή ομάδα, αφού αν χάσει θα τελειώσουν οι τελικοί και θα έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στην κατηγορία. Βέβαια αυτό το ενδεχόμενο δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται στον Απόλλωνα, αφού το μόνο που θα επιδιώξουν σήμερα είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις για το σημερινό αγώνα του προπονητή των "μελανόλευκων" Κώστα Δελέγκου: "Ξεκινούν οι τελικοί και αυτό είναι κάτι για το οποίο, μοχθήσαμε και παλέψαμε σκληρά όλη την χρονιά και θεωρώ ότι δικαιωματικά βρισκόμαστε σε αυτήν την θέση.

Σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι, σίγουρα το πλεονέκτημα το έχει ο Χολαργός που παίζει στην έδρα του και κουβαλάει και το 2-0 από την κανονική διάρκεια, αλλά τέτοια παιχνίδια κρίνονται κυρίως στην συγκέντρωση και στο πάθος για την νίκη.

Έχουμε προετοιμαστεί γι αυτό το ματς, έχουμε σίγουρα την ποιότητα να το κερδίσουμε και εύχομαι και ελπίζω να τα καταφέρουμε".

Αν ο Απόλλωνας καταφέρει να κερδίσει σήμερα τότε θα υποδεχθεί την Τετάρτη τον Χολαργό στις 5 το απόγευμα στην Περιβόλα.

Υποστήριξη: SilkTech