Πως ο Νηρέας πέτυχε την πρώτη του νίκη στην Α2 Εθνική

Δευτέρα, Φεβρουάριος 19, 2018 - 1:28μμ

Την έψαχνε καιρό, το κατάφερε το Σάββατο! Την πρώτη του νίκη στην ιστορία του στην Α2 Εθνικής πόλο των Ανδρών πανηγυρίζει ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Νηρέας Πατρών που επιβλήθηκε με 9-8 του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης στο «Αντώνης Πεπανός» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου. Ήρωας για τους Πατρινούς ο φουνταριστός Αναστάσης Κωνσταντακόπουλος που σκόραρε 1:18 πριν τη λήξη της αναμέτρησης με το σκορ στο 8-8.
Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τις δυο ομάδες να μπαίνουν καλά και να εναλλάσσονται στο προβάδισμα. Ο ΟΦΘ έκλεισε προηγούμενος το πρώτο οκτάλεπτο, με τον Νηρέα να ισοφαρίζει δύο φορές στο δεύτερο οκτάλεπτο (4-4 και 5-5). Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στο ημίχρονο, όμως ο Νηρέας ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μισό και με τέρματα των Καρρά και Δελαπόρτα πήρε προβάδισμα 7-5 στη λήξη της τρίτης περιόδου. Μάλιστα με τέρμα του Κωνσταντακόπουλου η διαφορά έφτασε στα τρία γκολ (8-5, 4:51 πριν τη λήξη). Ο ΟΦΘ πέρασε στην αντεπίθεση και με τέρματα των Βασίλη και Μίμη Αληχανίδη, καθώς και του Παυλίδη ισοφάρισε σε 8-8. Όμως, ο Κωνσταντακόπουλος σαν απο μηχανής θεός έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, που είναι η πρώτη στην ιστορία της στην Α2.
Τα 8λεπτα: 3-4, 2-1, 2-0, 2-3. Διαιτήτευσαν οι Ανδρέας Μοίραλης και Μιχάλης Κουρέτας.
Νηρέας Πατρών (Παναγιώτης Χριστοφής) : Παναγόπουλος, Μίττας, Καφαντόγιας, Ν. Τουλγαρίδης 2, Ρογδάκης, Καθρέπτας 2, Σπανογιάννης, Κωνσταντακόπουλος 2, Νταλάπας, Καρράς 1, Πίτσικας 1, Δελαπόρτας 1, Φ. Τουλγαρίδης, Εμερετλής, Καραμπούλας.
ΟΦΘ (Τέλης Κορίτσας): Φοροτζίδης, Πουλής, Κίσσας, Αληχανίδης Α. 4, Κατσαρίδης, Τερτιρόπουλος, Παυλίδης 2, Γιώρτσιος, Αληχανίδης Β. 1, Ζαρκαντζάς, Ταβακόπουλος, Βαχαρέλης 1, Σταύρου, Λεμπετλής, Μπεσλίδης

Υποστήριξη: SilkTech