ΠΟΠ: Σε ποδηλατικούς αγώνες στην Πορτογαλία ο Καλογερόπουλος

Παρασκευή, Ιανουάριος 20, 2023 - 8:00πμ
Ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του

Από την Πορτογαλία ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Γιάννη Καλογερόπουλο με τα χρώματα της εθνικής ομάδας ποδηλασίας και το βλέμμα στους επόμενους Ολυμπιακούς αγώνες.
Οι δύο πρώτοι δύο αγώνες για τη νέα χρονιά θα γίνουν στην Ανάντια στην Πορτογαλία. Είναι αγώνες grand prix στις 20-22 και 28 Ιανουαρίου, ενώ ο τρίτος που είναι για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Γκρενχεν της Ελβετίας θα πραγματοποιηθεί στις 8-12 Φεβρουαρίου.
Μιλώντας ο Γιάννης Καογεροπολος για τον προετοιμασία του στη Ρόδο αλλά και το αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί επισήμανε: «Η προετοιμασία στην Ρόδο πήγε πολύ καλά. Έχουμε επιστρέψει στην Αθήνα όπου θα μείνουμε τρεις μέρες και θα ταξιδέψουμε στην συνέχεια για την Πορτογαλία που θα συνεχίσουμε εκεί την προετοιμασία για τις επόμενες 15 μέρες. Εκεί θα αγωνιστώ σε δύο αγώνες. Βασικός μου στόχος σε αυτούς τους αγώνες είναι να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στις αρχές Φεβρουαρίου, που είναι ο πρώτος σημαντικός αγώνας της χρονιάς διότι ξεκινάει η συλλογή βαθμών για τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας που βρίσκεται δίπλα μας και μας στηρίζει σε αυτό το δύσκολο ταξίδι της πρόκριση».

πηγη: notosport.eleftheriaonline.gr

Υποστήριξη: SilkTech