Πολυτιμότερος παίχτης του Πανελλήνιου Παίδων ο Λευτέρης Μαντζούκας

Πέμπτη, Ιούνιος 27, 2019 - 11:00μμ

Ο Προμηθέας Πάτρας κατέκτησε άνετα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που διεξήχθη στο Μέτσοβο (22-26/6) και ο Λευτέρης Ματζούκας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης και βραβεύτηκε στην τελετή λήξης.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2019 ολοκληρώθηκε στο Μέτσοβο με τις απονομές των Κυπέλλων και των μεταλλίων στους νικητές και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές των 6 φιναλίστ. Η στέψη του Πρωταθλητή Ελλάδας 2019, Προμηθέα Πάτρας, έγινε στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Μετσόβου.

Πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Λευτέρης Μαντζούκας του Προμηθέα Πάτρας, που παρέλαβε το αναμνηστικό από το πρόεδρο της Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε., Κώστα Νικάκη.

Δίπλα του στην καλύτερη πεντάδα ψηφίστηκαν οι Ζέιδ Μουόσα (Πανιώνιος ΓΣΣ), Νικηφόρος Μπόλδογλου (ΔΕΚΑ), Γιάννης Μερμίγκης (Προμηθέας) και Παναγιώτης Μακαρατζής (Αστέρας Καβάλας). Τα βραβεία παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Μάριος Τσιροπούλης της ΔΕΚΑ και την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., Λάζαρος Σαββίδης.

Τις απονομές στις ομάδες έκαναν ο εκπρόσωπος του Σπάρτακου Ιωαννίνων, Νίκος Καλής, Ο ταμίας της Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε., Γιώργος Μπέστιας, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., Λάζαρος Σαββίδης, ο Κώστας Νικάκης και οι Κωνσταντίνος Τζαφέας και Αριστείδης Γολέμης.

Η ΕΟΚ δια του αντιπροέδρου της και προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Αριστείδη Γολέμη απένειμε τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και στο Δήμαρχο Μετσόβου Κωνσταντίνο Τσαβέα δια του μέλους του ΔΣ και προέδρου της Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε. , Κώστα Νικάκη. Ακόμη απένειμε δια του Αριστείδη Γολέμη αναμνηστικό για την προσφορά του στον υπεύθυνο του κλειστού γυμναστηρίου Γεώργιο Μέτσιο.

Υποστήριξη: SilkTech