Πολυτιμότερος παίχτης της 25ης αγωνιστικής ο Ρίον Μπράουν

Σάββατο, Μάιος 11, 2019 - 7:01μμ

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για τον Προμηθέα αποτελεί η ανάδειξη του Rion Brown σε πολυτιμότερο παίκτη (MVP) της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop.gr Basket League μαζί με τον Κρις Χόρτον της Κύμης.

O Ρίον Μπράουν, στην εντός έδρας νίκη του Προμηθέα επί του Πανιωνίου (101-67) στις 20 Απριλίου 2019, συγκέντρωσε 33 βαθμούς στο ranking (29 πόντοι με 3/4 βολές, 7/11 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 7 ασίστ, ένα κόψιμο, 2 κλεψίματα 3 κερδισμένα φάουλ και ένα λάθος σε 31΄ και 18΄΄ συμμετοχής)

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ του Προμηθέα ερωτήθηκε για αυτήν του τη διάκριση, αλλά και για τις μάχες στο φινάλε της σεζόν και απάντησε τα εξής:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά στην καριέρα σου στην Betshop Basket League;

«Νιώθω υπέροχα. Είναι η πρώτη μου σχετική διάκριση την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Απλά είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κατακτήσει μια ακόμη σημαντική νίκη».

- Τι μπορεί να καταφέρει ο Προμηθέας στα πλέι-οφ;

«Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά, γιατί όχι και στην τελική φάση. Έχουμε και το ταλέντο και την ικανότητα για κάτι τέτοιο».

- Πώς είναι η εμπειρία σου στην Πάτρα και στο ελληνικό Πρωτάθλημα;

«Όλα είναι θαυμάσια. Αρκετή δράση, υψηλό επίπεδο και έντονος ανταγωνισμός. Η πόλη της Πάτρας είναι πανέμορφη και απολαμβάνω την παρουσία μου στον Προμηθέα».

Υποστήριξη: SilkTech