Πολυτιμότερος παίχτης της 22ης αγωνιστικής ο Έλις του Προμηθέα

Πέμπτη, Απρίλιος 12, 2018 - 3:05μμ

Ο Οκτάβιους Έλις αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 22ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών. Ο Αμερικανός σέντερ του Προμηθέα κυριάρχησε στο «διπλό» επί του Κολοσσού, με το οποίο οι Αχαιοί παρέμειναν στο «κυνήγι» της τρίτης θέσης.

Σε 27 λεπτά συμμετοχής, ο Έλις είχε 21 πόντους (9/9δ., 3/3β.), 12 ριμπάουντ και κανένα λάθος, συγκεντρώνοντας 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.

Ο Οκτάβιους Έλις εκτέλεσε με “χειρουργική ακρίβεια” στο παιχνίδι της Ρόδου το οποίο τελείωσε έχοντας 9/9 δίποντα. Έτσι ο Αμερικανός σέντερ του Προμηθέα ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση αφού 9/9 δίποντα είχε και ο Πάρης Μαραγκός στο παιχνίδι του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη 10η αγωνιστική.

Ακόμη ο Έλις έχοντας 21 πόντους -ρεκόρ για την παρουσία του στον Προμηθέα- και 12 ριμπάουντ, έφτασε στην 3η θέση των “double-double” της φετινής Stoiximan.gr Basket League τους Καλάθη, Φιλντς και Μιλουτίνοφ έχοντας πλέον τρία μετά από εκείνα των εντός έδρας αγώνων με τον Ολυμπιακό και το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Αυτό ήταν το 12ο “double-double” της σεζόν για τον Προμηθέα που είναι 1ος και με διαφορά στη σχετική λίστα από τον Κολοσσό H Hotels και τον Ολυμπιακό (7).

Υποστήριξη: SilkTech