Πολύτιμες εμπειρίες για τον ΝΟΠ - Αναμενόμενη ήττα από τον Ολυμπιακό

Τετάρτη, Νοέμβριος 6, 2019 - 4:50μμ

Την πρόκρισή του στη Β’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας της Υδατοσφαίρισης των Ανδρών εξασφάλισε ο Ολυμπιακός, αφού επιβλήθηκε με 19-2 του ΝΟ Πατρών ως τυπικά φιλοξενούμενος στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πλέον στρέφει όλη την προσοχή της στον αγώνα της Παρασκευής (8/11) με τη Σόλνοκ στην Ουγγαρία σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποβεί καθοριστικό για την εξέλιξη του Α’ ομίλου στο Champions League της Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Η διαφορά δυναμικότητας όριζε εξαρχής τον Ολυμπιακό ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση με τους «ερυθρόλευκους» να αγωνίζονται με έναν ξένο (Ζιβογίνοβιτς), χωρίς του Μυλωνάκη και Μουρίκη και να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς αθλητές.

Από τη μεριά της η ομάδα της Πάτρας πάλεψε αγωνιζόμενη απέναντι στον μεγάλο της αντίπαλο με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να χρησιμοποιεί επίσης όλους του παίκτες που είχε διαθέσιμους.

ΝΟ Πατρών – Ολυμπιακός 2-19 (0-4, 0-4, 1-6, 1-5)

ΝΟ Πατρών (Παναγιώτης Βασιλόπουλος): Αθανασόπουλος, Τσίστας, Πολλάτος, Κανελλόπουλος Β., Μάγγος 1, Γουρδούπης, Ζερνιώτης, Κωνσταντακόπουλος, Νταλάπας Ζ., Γκότσης Π., Ανδρικόπουλος, Πασσάς 1, Βυθούλκας Δ., Αβαγιανός, Νεγκίζ

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζιβογίνοβιτς, Σκουμπάκης 5, Γενηδουνιάς 1, Δερβίσης 1, Κάκαρης 3, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 3, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ. 2, Χαλυβόπουλος Αρ. 2

Υποστήριξη: SilkTech