Πολλές δραστηριότητες για τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών το πρώτο τριήμερο του Ιουνίου

Τρίτη, Ιούνιος 5, 2018 - 11:46μμ

Το βράδυ (Παρασκευή 1 Ιουνίου), σε εκδήλωση που έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, γιορτάστηκε η ολοκλήρωση του δρόμου, παρουσία της συζύγου του Προέδρου την Ελληνικής Δημοκρατίας, Σίσσυς Παυλοπούλου, του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, του περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, του πρώην υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, Δημήτρη Ρέππα, του αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, Άγγελου Παπαγγελόπουλου  κα. προσκεκλημένων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού Παναγιώτης Παπανικόλας επεσήμανε πως το έργο της Ολυμπίας Οδού είναι έργο που έγινε από ανθρώπους για τους ανθρώπους, θεωρώντας την κατασκευή ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο απαιτητικά έργα που κατασκευάστηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Από τον Π.Ο.Π. παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Σπύρος Πολίτης ο Γ. Γραμματέας Βασίλης Διαμαντόπουλος και ο Ειδικός Γραμματέας και επι των δημοσίων σχέσεων ΡΑΧΙΑΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, μετά την αποδοχή πρόσκλησης από την από τον χορηγό του ΠΟΠ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ.

 

Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου ο Π.Ο.Πατρών ταξίδεψε στο μακρινό Κ. Νευροκόπι Δράμας για να συμμετάσχει στους διασυλλογικούς αγώνες "Hydrama tour", όπου συμμετείχαν και δύο ομάδες από την Βουλγαρία.

Την πρώτη ημέρα στο ομαδικό αγώνισμα οι αθλητές (ΑΧΤΥΠΗΣ ΑΝ.-ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ Μ.- ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ. - ΦΡΑΜΠΙΤΣΗΣ Δ.)πήραν τα χρυσά μετάλλια και την πρώτη θέση. Στο αγώνισμα της αντοχής ο ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤΟΣ στους νέους πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο ενώ ήταν τρίτος στην γενικά κατάταξη.

Στους Εφήβους ο ΦΡΑΜΠΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ πήρε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο. Την ομάδα συνόδευσε ο Παύλος Χαλκιόπουλος. Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή για τις επιτυχίες αλλά για την ταλαιπωρία του μεγάλου ταξιδιού.

Με σημαντικό αριθμό αθλητών ο Π.Ο.Πατρών συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΑΣΤΕΡ που διεξήχθη στους Δελφούς από την Ε.Ο.Π. σε συνεργασία με τον Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ σε συνδυασμό με τους αγώνες «ΟΜΦΑΛΙΟΑΣ 2018».

Διεξήχθησαν τα αγωνίσματα της Ατομικής Χρονομέτρησης και Αντοχής. Μόνο ο αθλητής Γκότσης έτρεξε χρονόμετρο όλοι οι άλλοι αθλητές έτρεξαν μόνο το αγώνισμα της αντοχής. ΓΚΟΤΣΗΣ Α. 11ος και 23ος – ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ Δ. 13ος – ΜΑΡΚΟΥ Γ. 50ος -ΜΕΤΣΗΣ ΑΝ. 14ος –ΜΟΡΩΝΗΣ Ν. 17ος-  ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π. 24ος – ΞΕΝΟΣ ΑΘ. 26ος – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ. 38ος – ΡΟΖΟΣ Κ. 17ος – ΤΕΚΟΣ ΑΠ. 15ος

Ο Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ συμμετείχε με πολλούς αθλητές του στην εκδήλωση που έγινε στη ΓΕΦΥΡΑ "BRIGE EXPERIENCE" παρά τις παράλληλες υποχρεώσεις που είχε το Σαββατοκύριακο με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΑΣΤΕΡ και τον διασυλλογικό αγώνα στην Δράμα.

Kυρίως συμμετείχαν οι μικρές κατηγορίες Παίδων Κορασίδων - Παμπαίδων και Πανκορασίδων.

Οι αθλητές ευχαριστήθηκαν την διαδρομή που εξ ολοκλήρου (18ΚΜ) έγινε επάνω στην Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.

Οι βραβεύσεις έγιναν στην συνέχεια στο ΑΧΑΙΑ BEACH HOTEL.

Υποστήριξη: SilkTech