Ποια είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Κυριακή, Μάιος 21, 2023 - 12:00πμ
Φωτογραφία: Περιοδικό ΟΚ!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η νέα του σύντροφος, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, απασχολούν από το πρωί τις ειδήσεις της ψυχαγωγικής επικαιρότητας, μιας και το ζευγάρι, όχι μόνο είναι μαζί, αλλά ζει και κάτω από την ίδια στέγη.

Τα παραπάνω έρχονται μετά από πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ! και κοινή τους φωτογραφία από την εμφάνισή τους στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, τη μέρα που η ομάδα του πρώην ποδοσφαιριστή, ΑΕΚ, πήρε το πρωτάθλημα.

«Είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αλλάξει πολύ τελευταία, είναι πολύ χαρούμενος» αναφέρεται στο περιοδικό.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου
Με καταγωγή από τα Ιωάννινα, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα. Είναι 39 ετών, ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ρουχισμό, ενώ έχει φιλία με γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ, όπως η Κατερίνα Καινούργιου.

Η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη δεν είναι άγνωστη στον χώρο της τηλεόρασης, αν και έχει απομακρυνθεί πολλά χρόνια από αυτόν. Η ίδια είχε κάνει το πέρασμά της στην υποκριτική, μέσα από τη σειρά «Καληνύχτα μαμά» του ΑΝΤ1 το 1996-1997 και τον ρόλο της «μικρής Μαργαρίτας», τηλεοπτικής κόρης της Λίλας Καφαντάρη.

Ωστόσο, δεν συνέχισε με την υποκριτική, ύστερα από την συμμετοχή της στη συγκεκριμένη σειρά αλλά επέλεξε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Σε ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ του 2017, με τίτλο «Πώς είναι το κοριτσάκι που πρωταγωνιστούσε στο "Καληνύχτα Μαμά"» η ίδια είχε πει:

«Ήταν μια σειρά του Νίκου Μαστοράκη. Πήγα έκανα την οντισιόν πήγα και έβαλα τα κλάματα γιατί αρχικά δεν τον ήθελα καθόλου και τελικά τον αγάπησα πάρα πολύ και τον αγαπώ ακόμα. Ευτυχώς που έκανα τότε τη σειρά και μου έφυγε το ψώνιο».

Υποστήριξη: SilkTech