Πογιέτ: Ο βοηθός μου αποχώρησε από την Εθνική γιατί είναι 8 μήνες απλήρωτος

Τετάρτη, Νοέμβριος 15, 2023 - 12:00πμ
Ο Γκουστάβο Πογέτ

Σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογιέτ, μιλώντας για τους επόμενους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στη Γαλλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αποκάλυψε ότι ο συνεργάτης του Μαουρύσιο Ταρίκο αποχώρησε από την Εθνική Ομάδα, γιατί είχε να πληρωθεί οκτώ μήνες από την ΕΠΟ.

 Οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ

Για τις ερχόμενες αναμετρήσεις της Εθνικής μας ομάδας δήλωσε: «Έχω καλέσει 32 παίκτες και οι 31 είναι εδώ. Δεν θα έχουμε καιρό για τις προπονήσεις οπότε πρέπει να τους δω. Δεν κοιτάμε τη Γαλλία, από το Σάββατο θα είμαστε εδώ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs του Μαρτίου».

 Για τον δύσκολο αγώνα απέναντι στη Γαλλία επεσήμανε ότι: «Θα το χρησιμοποιήσουμε σαν τεστ, για το πώς μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες». Για τις αλλαγές στα επόμενα ματς: «Με την Ολλανδία είδαμε πράγματα που θέλαμε, τα θέλουμε και με τη Γαλλία».

 Για τα πολλά προπονητικά κέντρα που αλλάζει συνέχεια η ομάδα τόνισε: «Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω. Η σχέση με τους φιλάθλους είναι σε πολύ καλό σημείο και θα πρέπει να παίξουμε δίχως αυτούς.

 Τέλος, προχώρησε στην σημαντική αποκάλυψη για τον βοηθό του: «Ενημερώνω πως ο Μαουρίσιο Ταρίκο δεν είναι εδώ γιατί είναι απλήρωτος για οκτώ μήνες, επομένως δεν είναι εδώ»

 

Υποστήριξη: SilkTech