Ποδηλατάδα από την Πλατεία Γεωργίου μέχρι τη Μικρή Περιμετρική

Τρίτη, Σεπτέμβριος 18, 2018 - 8:36μμ

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας που διοργανώνονται στις πόλεις της Ευρώπης, το Κέντρο Εurope Direct Patras της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ο Ποδηλατικός Όμιλος Πάτρας προσκαλούν όλους τους πολίτες της Πάτρας να συμμετέχουν στην εκδήλωση την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου «Φεγγαράδα στους δρόμους του ΕΣΠΑ».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ποδηλατάδα με σημείο εκκίνησης στο πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου ώρα 07:00 μμ και θα καταλήξει μέσω κόμβου Κουρτέση στη Μικρή Περιμετρική στο αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου.

Η εκδήλωση συμπίπτει με τις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου Μικρής Περιμετρικής Πάτρας, που κορυφώνονται  με ανοικτή συναυλία που θα δώσει στις 8.30 μ.μ, ο κορυφαίος έλληνας μουσικοσυνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, υπό τον τίτλο «Χρώματα και Αρώματα», στον Αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου στη Μικρή Περιμετρική.

Στην συναυλία αυτή θα συμμετέχουν η φημισμένη υψίφωνος Έλενα Κελεσίδη, όπως επίσης οι καλλιτέχνες: Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Δάφνη Ζουρνατζή.

Θα συμμετέχει και το φωνητικό σύνολο Libro Coro σε διδασκαλία Ανθής Γουρουντή και η Ορχήστρα Παλίντονος, υπό την διεύθυνση του συνθέτη.

Το Δ.Σ του Π.Ο Πατρών καλεί όλους τους φίλους του ποδηλάτου να συμμετάσχουν στην ωραία ποδηλατάδα.

Υποστήριξη: SilkTech