Πλούσιο θέαμα και πλήθος κόσμου στο "1st Spyros Avramis beach soccer international cup"- ΦΩΤΟ

Τρίτη, Μάιος 14, 2019 - 7:01μμ

Με πλούσιο θέαμα και παρουσία πλήθους κόσμου διεξήχθη το "1st Spyros Avramis beach soccer international cup" στο νέο "Σπ. Αβράμης beach soccer stadium" στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ.

Για δύο ημέρες, ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στην πρόσκληση, οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με τα ψαλιδάκια και τις περίτεχνες ενέργειες να ξεσηκώνουν τον κόσμο και όσοι βρέθηκαν στο "Σπ. Αβράμης beach soccer stadium" σίγουρα απόλαυσαν ένα άκρως καλοκαιρινό άθλημα που έρχεται να κερδίσει τις καρδιές των Πατρινών.

Η Εθνική ομάδα Κ21 της Ουκρανίας νίκησε και τα 3 παιχνίδια και τερμάτισε στην 1η θέση, αφήνοντας 2η την Πολωνική Boca Gdansk, με την οικοδέσποινα Νάπολη στην 3η και τους Πατράμμος στην 4η θέση.

Η ομάδα της Νάπολη αφιέρωσε το πρώτο αυτό τουρνουά στον εμπνευστή του και αδικοχαμένο Σπύρο Αβράμη. Το συγκινητικό μήνυμα τους:

«Ήταν απλά τέλειο. Ένα όνειρο ζωής, που έλαβε σάρκα και οστά και θα κάνει περήφανο τον Σπύρο, που μπορεί να μας κοιτάζει από ψηλά, που μας παρακολουθεί να κάνουμε πράξη όσα σαν παιδιά ονειρευόμασταν. Πλέον ο αδερφός μας θα έχει και επίσημα μια θέση στην αιωνιότητα, με το γήπεδο άμμου της πόλης να παίρνει το όνομα του και εμείς σκοπεύουμε να γνωρίσουμε σε όλη την Ευρώπη το Νο7 της Νάπολη με την τεράστια καρδιά και τα ακόμη πιο μεγάλα οράματα γύρω από το ποδόσφαιρο...»

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Υποστήριξη: SilkTech