Πλούσιο θέαμα και νικητές τους Π. Μεθενίτη/Α. Σπανού και Γ. Μιχελάκη/Β. Μούχλια στο ANTIRRION MASTERS

Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2019 - 9:50πμ

Με τις απονομές στους νικητές, στις νικήτριες και στους φιναλίστ έπεσε η αυλαία του ANTIRRION MASTERS. Η παραλία Αντιρρίου φιλοξένησε για τρίτη σερί χρονιά major τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, με τους Γιώργο Μιχελάκη και Βασίλη Μούχλια να κάνουν το repeat στη διοργάνωση, ενώ στις γυναίκες, Πηγιάννα Μεθενίτη και Άννα Σπανού πανηγύρισαν τον πρώτο τους τίτλο ως δίδυμο σε τουρνουά επιπέδου Masters.

Repeat στην παραλία Αντιρρίου για Γιώργο Μιχελάκη/Βασίλη Μούχλια

Ο Γιώργος Μιχελάκης και ο Βασίλης Μούχλιας υπερασπίστηκαν τον τίτλο που κατέκτησαν το 2018 στην παραλία Αντιρρίου και το 2019. Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε στον τελικό της διοργάνωσης μπροστά σε 500 θεατές με 2-0 (21-17, 22-20) σετ του Βασίλη Μανδηλάρη και του Φερνάντο Μπιλλήρη κάνοντας το repeat στο ANTIRRION MASTERS.

Στα ημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Πατρινού Νίκου Ντόντη στην παρθενική του συμμετοχή στο τουρνουά.

Ο τελικός ήταν συναρπαστικός με εντυπωσιακές άμυνες, επιθέσεις και παρά τον δυνατό αέρα, οι δύο ομάδες καθήλωσαν τους θεατές που γέμισαν τις κερκίδες του κεντρικού γηπέδου.

Χρυσό μετάλλιο για Πηγιάννα Μεθενίτη/Άννα Σπανού

Το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ σε τουρνουά Masters πανηγύρισαν στην άμμο της παραλίας Αντιρρίου οι Πηγιάννα Μεθενίτη/Άννα Σπανού.

Το δίδυμο από την Αθηνά μετά την ατυχία της Μεθενίτη στην πλατεία Αριστοτέλους, επέστρεψε δριμύτερο και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο ANTIRRION MASTERS.

Στα προημιτελικά αποκλείστηκε η Πατρινή λίμπερο Αλίκη Σπηλιωτοπούλου, που έχασε ευκαιρία για τη διάκριση.

Στον τελικό της διοργάνωσης Πηγιάννα Μεθενίτη/Άννα Σπανού νίκησαν τις πρωτάρες σε τελικό major τουρνουά Δήμητρα Καραγκούνη/Παρασκευή Κουρτίδου με 2-0 (21-10, 23-21) σετ.

Ο αγώνας παραλίγο να τελειώσει πρόωρα μετά από πτώση της Δήμητρας Καραγκούνη, η οποία ένιωσε έντονους πόνους στη μέση, αλλά με έγκαιρη παρέμβαση του φυσιοθεραπευτή το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Είναι το τρίτο συνολικά χρυσό μετάλλιο για Μεθενίτη/Σπανού στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα (Karavi OPEN, South BV OPEN και ANTIRRION MASTERS).

 

Υποστήριξη: SilkTech