Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το φιλικό προς τιμήν του «μάγου» Βασίλη Στραβοπόδη

Τετάρτη, Ιούνιος 13, 2018 - 5:57μμ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ένας ακόμα σπουδαίος φιλικός αγώνας τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018. Οι παλαίμαχοι της Παναχαϊκής  αντιμετωπίσαν τους αντίστοιχους της ΑΕΚ, προς τιμήν του Βασίλη Στραβοπόδη.

Η φιλική αναμέτρηση διεξάχθηκε στο Γήπεδο της Παναχαϊκής και τα έσοδα θα διατεθούν στον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας.

Από την Ένωση ήρθαν στην Πάτρα σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» στο παρελθόν όπως οι: Κοπίτσης, Βασιλόπουλος, Αρδίζογλου, Ατματζίδης, Λυμπερόπουλος, Τσιάρτας, Μπατίστα, Μαύρος, Καραφέσκος, Σεραφείδης, Παπαϊωάννου κτλπ.

«Σας ευχαριστώ όλους. Δεν έχω λόγια, πραγματικά. Είναι μεγάλη τιμή για μένα», είπε φανερά συγκινημένος ο Βασίλης Στραβοπόδης.

Οι πιο συγκινητικές στιγμές: η βράβευση του Μίμη Παπαϊωάννου από τον Βασίλη Στραβοπόδη, η βράβευση του Μίμη Παπαϊωάννου από τον Πέτρο Λεβεντάκου, η βράβευση του Στέλιου Σεραφείδη από τον Ανδρέα Μιχαλόπουλο, η βράβευση του Χρήστου Βασιλόπουλου και του Βασίλη Στραβοπόδη από τον Τάκη Πετρόπουλο εκ μέρους της δημοτικής αρχής.

Επίσης, τον Β. Στραβοπόδη βράβευσαν ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΓΕ Π. Σεμιτέκολος, και ο σύλλογος παλαίμαχων Σπάρτης. Τον Στέλιο Σεραφείδη τίμησε και ο γ.γ της ΠΓΕ Δημ. Τσαούσογλου.

Και ο σύλλογος Αγκαλιάζω, στον οποίο θα δίδονταν μέρος των εσόδων από τον αγώνα, τίμησε τους Β. Στραβοπόδη, Ηλ. Ατματζίδη.

Στον αγώνα, η Παναχαϊκή κέρδισε 3-2.

Υποστήριξη: SilkTech