Πλήθος συγχαρητηρίων για την ιστορική άνοδο του Απόλλωνα

Τετάρτη, Ιούνιος 23, 2021 - 8:56μμ

Σύσσωμος ο πολιτικός και αθλητικός κόσμος «υποκλίθηκε» στη μεγάλη επιτυχία του Απόλλωνα Πατρών. Οι «μελανόλευκοι» επικράτησαν του Ολυμπιακού στην Περιβόλα και κατέκτησε πανηγυρικά του πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ, επιστρέφοντας μετά από τέσσερα χρόνια στα… σαλόνια της Α1!

Προμηθέας

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες του Απόλλωνα Πάτρας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας και για την άνοδο στην Basket League. Ο Απόλλωνας επανέρχεται στη πρώτη κατηγορία και παράλληλα πιστοποιεί την άνοδο του Αχαϊκού μπάσκετ καθιστώντας παράλληλα την Πάτρα τη μόνη επαρχιακή πόλη με δυο ομάδες στην μεγάλη κατηγορία!

Κώστας Πελετίδης

Ο Δήμαρχος Πατρέων  Κώστας Πελετίδης, πληροφορούμενος τη νίκη του Απόλλωνα επί του Ολυμπιακού έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα είναι ημέρα γιορτής για την πόλη μας.

Ο ιστορικός Απόλλωνας πανάξια, παλικαρίσια  και θριαμβευτικά επανήλθε στο φυσικό του χώρο την Α’ Εθνική Κατηγορία του μπάσκετ. Εκφράζω τα πιο θερμά συγχαρητήρια μου σε όλους τους συντελεστές αυτή της μεγάλης επιτυχίας που δείχνει τις δυνατότητες της πόλης μας και μας κάνει χαρούμενους και υπερήφανος». 

Γρ. Αλεξόπουλος: ‘Ένα μεγάλο μπράβο στον ιστορικό Απόλλωνα Πατρών για την εντυπωσιακή επιστροφή του στην Α1

Χαιρετίζουμε με μεγάλη χαρά την επιστροφή του Απόλλωνα Πατρών στην Α1 κατηγορία μπάσκετ μετά από ένα συγκλονιστικό ματς με τον Ολυμπιακό στο οποίο η ομάδα της πόλης μας έδειξε το πόσο  αποφασισμένη και πόσο έτοιμη ήταν για το μεγάλο άλμα που όλοι περιμέναμε να κάνει μετά από 4 χρόνια παραμονής την Α2 κατηγορία.

Η ιστορική ομάδα της Πάτρας, επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ υποσχόμενη αγωνιστικές συγκινήσεις και αποδεικνύοντας ότι η πόλη μας διαθέτει μια πολύ σπουδαία αθλητική παράδοση που μπορεί να την εγκαταστήσει στο προσκήνιο των μεγάλων γεγονότων και αναμετρήσεων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, τον προπονητή και τη διοίκηση του Απόλλωνα που μας έκαναν υπερήφανους. Έχουν την αγάπη και την στήριξη όλης της πόλης.

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ συγχαίρει τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝ Πάτρας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο του στη basket league κάνοντας υπερήφανους τους πατρινούς πολίτες γιατί δημιουργούνται δυο ομάδες στην Α' κατηγορία.

Ανδρέας Κατσανιώτης

Συγχαρητήρια στους αθλητές, την τεχνική ηγεσία, την Διοίκηση και σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης νίκης της ιστορικής ομάδας του Απόλλωνα Πατρών.

 Η πόλη μας θα εκπροσωπείται πλέον από δύο μεγάλες ομάδες στην Basket League.

Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και περηφάνεια για τις σπουδαίες στιγμές που μας χαρίζετε !!!!

Εύχομαι να γιορτάσουμε μαζί σας πολλές ακόμη επιτυχίες!!!

Ο Ιάσονας Φωτήλας για την μεγάλη επιτυχία του ΑΠΌΛΛΩΝΑ :
"Για την μεγάλη επιτυχία του Απόλλωνα να επιστρέψει στα παρκέ της Basket League, πολλά συγχαρητήρια, στους παίκτες, στην τεχνική ηγεσία, αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης που έκαναν όλους τους πολίτες της Πάτρας περήφανους΄!
Ο Απόλλωνας "επέστρεψε" εκεί που του πρέπει.
Πολλά μπράβο..."

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πατρών.
Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών, παίκτες, παράγοντες και προπονητικό team για τη θριαμβευτική πορεία που οδηγεί, μετά από τέσσερα χρόνια ξανά στην Basket League.
Η ιστορική Πατρινή ομάδα μας κάνει όλους περήφανους, επιστρέφοντας εκεί που της αξίζει!

Ο Πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας μετά την σημερινή μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Πάτρας ανακοινώνουν τα εξής:

«Σήμερα είναι μία ιστορική ημέρα για την μπασκετική Πάτρα και τον αθλητισμό της πόλης.

Ο Απόλλων Πατρών μετά από μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη επί του Ολυμπιακού επιστρέφει εκεί που του αξίζει: στα μεγάλα σαλόνια του αθλήματος στην Basket League

Η Πάτρα από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στο επίκεντρο του Ελληνικού μπάσκετ με τη συμμετοχή δύο ομάδων στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και αγάπης, από ανθρώπους το πίστεψαν, αγωνίστηκαν και τίμησαν την μπασκετική ιστορία της Πάτρας.

Συγχαρητήρια στους αθλητές, την Τεχνική ηγεσία, την Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας καθώς και στους φιλάθλους.

Είμαστε βέβαιοι πως θα «γράψουν» και άλλες μεγάλες σελίδες για το Πατραϊκό μπάσκετ».

Δημοτικό Συμβούλιο

To Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση του Απόλλωνα για την ιστορική επάνοδο της ομάδας μπάσκετ στην Basket League, που από την επόμενη περίοδο θα είναι πλουσιότερη με την παρουσία της ιστορικής ομάδας μας.

Η θέση του Απόλλωνα είναι στην Basket League, και τίποτα λιγότερο δεν ανταποκρίνεται στο μέγεθος και την ιστορία του.

Νεκτάριος Φαρμάκης

Από σήμερα ο ιστορικός Απόλλωνας Πατρών ανήκει και πάλι στα σαλόνια της Α1 μπάσκετ και η Πάτρα θα έχει πλέον δύο ομάδες στην μεγάλη κατηγορία.

Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους τους συντελεστές.

Χαιρόμαστε με την χαρά τους, καμαρώνουμε για την επιτυχία τους!

O Άγγελος Τσιγκρής συγχαίρει τον Απόλλωνα Πατρών για την άνοδο στην Α1

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, με αφορμή την άνοδο του Απόλλωνα Πατρών στην Α1 κατηγορία μπάσκετ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

“Η άνοδος του Προμηθέα στην Α1 κατηγορία,7 αποτελεί γιορτή για την Πάτρα και την Αχαΐα ολόκληρη. 

Συγχαρητήρια στη διοίκηση, στους παίκτες και σε όλους τους συντελεστές. 

Η υποδειγματική οργάνωση, η προσήλωση στο στόχο και η μεθοδική δουλειά των τελευταία ετών δικαιώνεται. 

Ο Απόλλωνας απέδειξε ότι όποιος δεν τα παρατάει, τελικά τα καταφέρνει!”._

Χρήστος Πατούχας

Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της Ανυπότακτης Πολιτείας

Εκφράζουμε τα δημόσια συγχαρητήρια μας στους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και την Διοίκηση του Απόλλωνα για την παλικαρίσια σημερινή νίκη της, για το αγωνιστικό επίπεδο, την αθλητικότητα και την μαχητικότητα της ολόκληρη την αγωνιστική χρονιά.

Η επιτυχία τους κάνει περήφανη την πόλη μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας.

ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ- ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΧΑΪΑΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Θερμά συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πατρών για την άνοδο του στην Α1. Είναι μια ακόμα τεράστια επιτυχία για τον αθλητισμό της Πάτρας. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές της ομάδας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην σπουδαία πρόκληση της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

ΔΕΕΠ Αχαΐας 
Η ΔΕΕΠ Αχαΐας συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Πάτρας για την σημερινή μεγαλειώδη της νίκη που σφράγισε με εμφατικό τρόπο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α2 και την επιστροφή στην φυσική της θέση στην Basket League.
Η συνέπεια & συνέχεια που επέδειξε καθόλη την διάρκεια της χρονιάς η οικογένεια του Απόλλωνα (Διοίκηση, Τεχνική Ηγεσία, Αθλητές, Προσωπικό, Φίλαθλοι) απέφερε αυτό το εξαιρετικό επίτευγμα και η Πάτρα αλλά και ολόκληρη η Αχαΐα θα καμαρώνει από τη νέα αγωνιστική περίοδο για την συμμετοχή δύο ομάδων μας στην μεγάλη κατηγορία. 
Ο Πρόεδρος                  Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Ανδρέας Μαζαράκης Λυκούργος Σταυρουλόπουλος
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πατρών

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πατρών για την άνοδό του στην Α1 κατηγορία καλαθοσφαίρισης.
Η επιτυχία αυτή γέμισε χαρά και υπερηφάνεια την πόλη μας.
Ο ιστορικός μας σύλλογος με την τεράστια προσφορά στο Ελληνικό μπάσκετ επιστρέφει εκεί που δικαιωματικά ανήκει. Στα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ.
Εκ του Συλλόγου

Η διοίκηση της Α.Ε.Π. Ακαδημία των Σπορ για την άνοδο του Απόλλωνα στην Basket Leagueεκφράζει και δημοσίως τα συγχαρητήρια της τονίζοντας ιδιαίτερα: "όταν μια ομάδα στην πλειοψηφία της αποτελείται από Πατρινόπουλα, αθλητές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση και επανέρχεται στη θέση που της αξίζει,  τότε η χαρά μεταβιβάζεται σε όλη την πόλη και όλους μας κάνει υπερήφανους. Συγχαρητήρια σε όλους σας".

Συγχαρητήρια στην ομάδα του «Απόλλωνα» για την άνοδό της στην Α1 κατηγορία εκφράζει η Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α. και Περιφερειακή Συντονίστρια Πολιτικής Προστασίας Ευσταθία ΓιαννιάQ «Ημέρα γιορτής και χαράς για τον τοπικό αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ η επιστροφή της ιστορικής ομάδας του Απόλλωνα Πατρών στα σαλόνια της Basket League. Η ομάδα της «καρδιάς» μας, αλλά και της οικογένειάς μου, αφού ο Απόλλωνας αποτελεί εδώ και χρόνια μέλος της, κατέκτησε επάξια την άνοδό της στην Α1 Εθνική και είμαι σίγουρη ότι το μέλλον διαγράφεται λαμπρό, αντάξιο της ιστορίας της. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους προπονητές που με ομαδικότητα και μεθοδικότητα έκαναν το όνειρο πραγματικότητα, καθώς και στη διοίκηση που στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης τους. Μπορεί η πανδημία να μας στέρησε την φυσική μας παρουσία στο γήπεδο, όμως με αισιοδοξία και ελπίδα θα γιορτάσουμε σίγουρα μεγαλύτερες επιτυχίες, δίπλα στον Απόλλωνα».

Η Ώρα Πατρών για την άνοδο του Απόλλωνα στην Basket League

Η Ώρα Πατρών συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα για την επιστροφή της στην Basket League. Η πόλη αποδεικνύει ότι με επίπονη, συστηματική δουλειά μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και να διακριθεί σε όλα τα ομαδικά και ατομικά αθλήματα. Πλέον η διπλή εκπροσώπηση της πόλης με τον Προμηθέα και τον Απόλλωνα στην Basket League θυμίζει παλιές καλές εποχές και πιστεύουμε να βρει μιμητές και στα άλλα αθλήματα. Συγχαρητήρια σε όλο το team του Απόλλωνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η, εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ , για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας 2020-2021, και την επιστροφή του στην Α1 Εθνική Κατηγορία – Basket League , στην νέα αγωνιστική Περίοδο .
Επιπλέον θα ήθελε να εκφράσει τα ποιο θερμά του συγχαρητήρια, στην ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ ΚΑΕ για την τήρηση του « fair play » , και την παραμονή της ομάδος μέχρι το τέλος του τελετουργικού της απονομής του κυπέλλου, στην πρωταθλήτρια ομάδα. 

ΝΟΠ

Θερμά συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πατρών για την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία μπάσκετ!
Ένας ιστορικός σύλλογος βρίσκεται πλέον εκεί που του αξίζει. Ευχόμαστε όχι απλά να παραμείνει στην κατηγορία αλλά σύντομα να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

ΝΕΠ

Η ΝΕΠ συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα για την θριαμβευτική επιστροφή της στα μεγάλα «σαλόνια» του αθλήματος. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής συνιστά μεγάλη επιτυχία για τον αθλητισμό της περιοχής μας συνολικά και αποτελεί «οδηγό» για όλους. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια στην ιστορική ομάδα του Απόλλωνα, στους παίκτες, στους προπονητές και στη διοίκηση του Οργανισμού.
Υποστήριξη: SilkTech