Πλήρωσε την "επίθεσή" του ο ΝΟΠ, έχασε 12-9 στην Τρίαινα Βούλας (ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Δεκέμβριος 14, 2019 - 7:03μμ
Η αποστολή του ΝΟΠ στο παιχνίδι με την Τρίαινα

Την δεύτερη της νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις πέτυχε η Τρίαινα Βούλας καθώς επικράτησε με 12-9 του ΝΟ Πατρών και ανέβηκε στη τρίτη θέση του Νοτίου Ομίλου με 7 βαθμούς έναν περισσότερο από τις ομάδες της Πάτρας (ΝΟΠ και ΝΕΠ) που αναμετρούνται την επόμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Παναγιώτη Καλογιάννη εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό της ξεκίνημα όπου προηγήθηκε με 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και το διατήρησε μέχρι το τέλος παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα του Παναγιώτη Βασιλόπουλου μείωσε δύο φορές σε απόσταση αναπνοής (5-4 και 8-7).

Μέτρια και η διαιτησία του αγώνα.

Ο ΝΟΠ δεν έβαλε αυτά που έπρεπε κι όπως σχολίασε ο προπονητής του: "Αν δεν βάλεις στην επίθεση αυτά που πρέπει, ότι και να κάνεις στην άμυνα, δεν κερδίζεις. Είναι πάγια άποψή μου, πως οι επιλογές της ήττας βαρύνουν τον προπονητή. Συγχαρήτηρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους".

Τρίαινα Βούλας – ΝΟ Πατρών 12-9 (4-0, 3-5, 1-1, 4-3)

Τρίαινα Βούλας (Παναγιώτης Καλογιάννης): Αϊβαλιώτης, Αναστασιάδης, Φλώρος Αν. 1, Κωνσταντόπουλος Δ., Καλαμάρης 3, Σιταρένιος, Τσακιράκης 3, Μαράσογλου, Οικονόμου 1, Φωτίου 2, Αλεβίζος 1, Κωνσταντόπουλος Μ. 1, Τσαταλιός, Θεοδωρόπουλος, Καραχριστοδούλου

ΝΟ Πατρών (Παναγιώτης Βασιλόπουλος): Βυθούλκας Δ., Γεωργίου, Πολλάτος 1, Κανελλόπουλος Β. 4, Ζερνιώτης, Γουρδούπης, Μάγγος 1, Κωνσταντακόπουλος, Φιλιππάτος, Γκότσης Π., Ανδρικόπουλος 1, Πασσάς 1, Αθανασόπουλος, Αβαγιανός, Νεγκίζ 1

Υποστήριξη: SilkTech