Πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη στο... βούρκο της Άρτας η Παναχαϊκή

Δευτέρα, Ιανουάριος 27, 2020 - 5:10μμ

Δεν τα κατάφερε τελικά η Παναχαϊκή, να φτιάξει το σερί της, έχοντας δύσκολο έργο έτσι κι αλλιώς στην Άρτα. Οι «κοκκινόμαυροι» ηττήθηκαν με 2-0 από τον πολύ ισχυρό στην έδρα του Καραϊσκάκη, για την αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League 2.

Σε ένα παντελώς ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο για να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας, η Παναχαϊκή πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη και δεν κατάφερε να επιστρέψει στις θέσεις των πλέι οφ, μένοντας 5 (!) πόντους πίσω από τη ζώνη των πλέι οφ, που αποτελεί και αποκλειστικό στόχο για τη φετινή χρονιά, με 8 αγώνες να απομένουν για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Υπό καταρρακτώδη βροχή το πρώτο μέρος που μετέτρεψε τον ήδη αντικανονικό αγωνιστικό χώρο σε βούρκο, με την Παναχαϊκή να απειλεί δύο φορές σε όλο το 90λεπτο και να έχει ένα δοκάρι σε όλο το ματς.

Οι γηπεδούχοι που ήταν πιο επιθετικοί στο πρώτο μέρος και παθητικοί στο δεύτερο, εκμεταλλεύτηκαν τις αδράνειες στην άμυνα της Παναχαϊκής και πήραν. Τη σημαντική για πλέι οφ νίκη, παίρνοντας πλεονέκτημα έναντι των Πατρινών.

Για την Παναχαϊκή που έχει ένα βουνό μπροστά της πλέον να σκαρφαλώσει, ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας στην Αγυιά την Παρακευή.

Διαιτητής: Περράκης Κωνσταντίνος (Αθηνών)

Βοηθοί: Νικολάου Χρήστος (Αθηνών) - Νιδριώτης Μιχάλης (Αθηνών)

4ος: Θεοδωρόπουλος Νίκος (Φλώρινας)

Κίτρινες: 25’ Μασούρας / 64’ Παπατόλιος, 77’ Κοτσώνης, 86’ Θεολόγου

Γκολ: 39’ Μέτσε, 87’ Κυβελίδης

Καραϊσκάκης (Πετράκης): Μέλκας, Παπανίκου, Καψάλης, Καπίας, Βλάχος, Μασούρας, Μέτσε (90’ Γιαννιώτης), Ψιάνος, Κυβελίδης, Χατζηστραβός (77’ Χατζηδίμπας), Τσούτσης (88’ Αλμπάνης).

Παναχαϊκή (Μακρίδης): Ατανάσκοβιτς, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Κυνηγόπουλος (62’ Θεολόγου), Ιντζόγλου, Φροξυλιάς (68’ Μαυριάς), Ανάκογλου (46’ Παπατόλιος), Σιατραβάνης, Μυτίδης.

 

Ηλίας Μάτσας

Υποστήριξη: SilkTech