Πλήρης η Παναχαϊκή στα Βραχνέικα για το Κύπελλο με τον Διαγόρα

Σάββατο, Σεπτέμβριος 25, 2021 - 3:26μμ
Για την πρόκριση στο πρώτο Αχαϊκό ντέρμπι

Ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο "Αλ. Σπανός" στην Οβρυά η προετοιμασία της Παναχαϊκής για τον εκτός έδρας αγώνα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον A.O Διαγόρας  Βραχνείκων Westenergy (26/9 - 16:00).

Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Ζέλικο Κάλαϊτζιτς επέλεξε για την αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Αγκαράι, Πολίτης, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος, Μπελεζάκης, Σμίλτος, Στεργίδης, Κυβελίδης, Κατσής, Αλεξόπουλος, Λιμάτσι, Λούσκος, Παπαχρονόπουλος, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Χαντί, Γούλας, Καρακλάιτς.

Τα εισιτήρια

Παράλληλα σας υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζεται η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά διαρκείας με τις προνομιακές τιμές που θα ισχύουν έως και τη Δευτέρα (27/9) και ώρα 23:59 https://panachaikifc1891.gr/eisitiria.

Διευκρινίζουμε σχετικά με την αγορά των διαρκείας, ότι όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους θα έχουν τα ακόλουθα παραστατικά:

Πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης Covid-19.

Όσοι φίλαθλοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης Covid-19, μετά τη λήξη του θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες αποφάσεις των οργάνων της Πολιτείας και τις οριζόμενες προϋποθέσεις.

Ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση self test γονέων.

Ο έλεγχος και η ταυτοπροσωπία θα γίνεται κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Οι όροι εισόδου στο γήπεδο ενδέχεται να αλλάξουν αν προκύψουν αλλαγές από τους αρμόδιους φορείς στο υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Υποστήριξη: SilkTech