Πιτσιρικάδες ζήτησαν πίστα για σκέιτ μπορντ στο νότιο Πάρκο

Κυριακή, Απρίλιος 28, 2019 - 1:32μμ

Εκπληξη περίμενε τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, όταν τον επισκέφθηκε στο Δημαρχείο ομάδα νέων που ασχολούνται με το άθλημα του σκέιτμπορντ.

Στην συνάντηση αυτή οι νέοι ζήτησαν να ενημερωθούν για το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής σχετικά με την κατασκευή πίστας για σκέιτ δεδομένου ότι το άθλημα σχεδιάζεται να εισαχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ανέφεραν δε, ότι μέχρι σήμερα χρησιμοποιούν το χώρο της πλατείας μπροστά από τον Ι.Ν. Παντανάσσης, που δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες τους.

Ο Δήμαρχος αφού εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση τους ενημέρωσε ότι ήδη έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου η κατασκευή σύγχρονης πίστας στο Νότιο Πάρκο της πόλης, η οποία θα είναι πιστοποιημένη και θα πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Με αυτή την πίστα όχι μόνο θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες όσων ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα, αλλά θα δοθεί το έναυσμα και σε άλλους νέους να ασχοληθούν με αυτό.

Συμφωνήθηκε να επαναληφθεί η συνάντηση με την αρμόδια υπηρεσία που έχει αναλάβει την μελέτη και κατασκευή της πίστας, ώστε να γίνουν τυχόν παρατηρήσεις και προτάσεις από τους ίδιους τους αθλητές

Υποστήριξη: SilkTech