Πήρε το «θρίλερ» με τον Πλατανιά και παρέμεινε στη Super League ο ΟΦΗ

Πέμπτη, Μάιος 23, 2019 - 10:01πμ

Σε ένα πραγματικά απίστευτο θρίλερ, που όμοιό του δεν έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια, με την μία ανατροπή να διαδέχεται την άλλη, ο ΟΦΗ πέτυχε τεράστια νίκη με 3-2 επί του Πλατανιά, στον δεύτερο αγώνα μπαράζ των δύο ομάδων που διεξήχθη στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και πανηγύρισε την παραμονή του στη Super League, ενώ οι Χανιώτες θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στην Super League 2.

Σε ένα ματς διαφήμιση που είχε μόνη παραφωνία τον διαιτητή Κομίνη, ο ΟΦΗ κατάφερε να σώσει την... παρτίδα και την κατηγορία στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Το γκολ που κράτησε τους Ηρακλειώτες στην Super League ήρθε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με εκτέλεση φάουλ του Ναμπί, με τους Χανιώτες να έχουν ισοφαρίσει πριν από τέσσερα λεπτά και να έχουν... παγώσει το «Γεντί Κουλέ» με τον Παπανικολάου!

Ωστόσο, ο Άγγλος φορ του ΟΦΗ κατάφερε να γίνει ο ήρωας της βραδιάς, χαρίζοντας στην ομάδα του την παραμονή μέσω της διαδικασίας των μπαράζ (σσ. 0-0 το πρώτο ματς).

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Κοροβέσης, Νάστος, Παπάζογλου, Σακόρ (59’ Ναμπί), Μεγιάδο, Βαζ, Φερέιρα (59’ Ντίνας), Νέιρα, Σάσι (46’ Γιακουμάκης).

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμουρης, Ρουσσάκης (77’ Παπουτσογιαννόπουλος), Κορτσαμ, Ουες, Ποζατζιδης (73’ Λουκίνας), Μποσετι (88’ Γκατσολάρι), Καραγκουνης, Νίλι, Παπανικολάου, Μπιανκόνι.

Υποστήριξη: SilkTech