Πήρε το «θρίλερ» και επέστρεψε στις νίκες

Σάββατο, Ιανουάριος 5, 2019 - 5:06μμ

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Παναχαϊκή που παρά τη νέα καταιγιστική εμφάνιση, λίγο έλειψε να μείνει για έβδομο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Οι «κοκκινόμαυροι» θυμίζοντας λίγο την περσινή τους αυταπάρνηση στα τελευταία λεπτά, επικράτησαν με 2-1 των Τρικάλων στην Αγυιά για την 11η αγωνιστική της Football League και επέστρεψε στις νίκες μετά από σχεδόν δύο μήνες (τελευταία νίκη 18 Νοεμβρίου με τον Ηρακλή).

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το τελικό 2-1 στο γήπεδο της Αγυιάς για την ομάδα της Πάτρας της προσφέρει μια βαθμολογική ανάσα και ψυχολογία για ψηλότερα εν όψει και του αγώνα της Τρίτης (8/1) με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος. 

Στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης η Παναχαϊκή ήταν εκείνη που είχε τον έλεγχο και πίεζε τον αντίπαλό της, αλλά το γκολ ήρθε σχεδόν με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Κυνηγόπουλος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή.

Ο Ελευθεριάδης ευστόχησε και έστειλε χωρίς άγχος την ομάδα του στα αποδυτήρια, αλλά η αντίδραση των Θεσσαλών έγινε πράξη με τον Συμελίδη στο 62ο λεπτό έπειτα από ωραία πάσα από τον Καπό. Ο Λουμπαρδέας ήταν εκείνος που λύτρωσε εν τέλει την ομάδα της Πάτρας στο 82ο λεπτό με ωραία προβολή έπειτα από κόρνερ του Καρατσανάκοφ και οι Αχαιοί πανηγύρισαν μετά από ένα αρνητικό σερί 6 αγώνων.   

Κίτρινες: 33’ Λουμπαρδέας, 54’ Αργυρόπουλος, 77’ Παπατόλιος / 39’ Τσιμίκας, 45’ Τσιάρας, 82’ Καπός

Γκολ: 46’ πεν. Ελευθεριάδης, 82’ Λουπαρδέας / 62’ Συμελίδης

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Ντάσιος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Πλέγας (81’ Μωραΐτης), Αργυρόπουλος, Κολ (71’ Παπατόλιος), Κυνηγόπουλος, Ελευθεριάδης (71’ Καρατσανάκοφ), Μπαστακός

Τρίκαλα (Γράφας): Ταΐρης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Πάνος, Γκουγκούδης, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Τσιμίκας (57’ Γκατζολάρι), Σταματάκος (60’ Κούλπας), Καπός, Συμελίδης

Υποστήριξη: SilkTech