Πινγκ Πονγκ: Δυο πατρινοί στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.

Πέμπτη, Ιούνιος 8, 2023 - 4:00μμ
Στο συμβούλιο οι Νικόλαος Φιλιππακόπουλος και Παναγιώτης Τζόβολος

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης προχώρησε σε ανασυγκρότηση του διοικητικού της συμβουλίου μετά από την παραίτηση τριών μελών της διοίκησης.
Στην ανακοίνωσή της αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι στη συνεδρίασή του το ΔΣ αποφάσισε να αναθέσει τη θέση της Β' αντιπροέδρου στη Βασιλική Ερηνάκη, την προεδρία της τεχνικής επιτροπής στον πρόεδρο της ΕΦΟΕπΑ Κώστα Παπαγεωργίου και την προεδρία της τοπικής επιτροπής Βόρειας Ελλάδας στο μέλος Χρήστο Τασιό.
Αναλυτικά: «Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας μας στη συνεδρίαση του υπ. αριθμ. 44 /5-6-2023, κατόπιν παραιτήσεως τριών τακτικών μελών και συμπλήρωσης αυτών από τα νόμιμα εκλεγέντα στις αρχαιρεσίες της τακτικής γενικής συνέλευσης ΕΦΟΕπΑ της 26ης Μαρτίου 2021 αναπληρωματικά μέλη, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:
Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου : Πρόεδρος
Ευάγγελος Τέρπος: Α΄Αντιπρόεδρος
Βασιλική Ερηνάκη: Β΄Αντιπρόεδρος
Ιωάννης Κορδούτης: ΓενικόςΓραμματέας
Πολυξένη Στάθη: Ειδική Γραμματέας
Ξανθή Κιούφη: Ταμίας
Παναγιώτης Τζόβολος: Μέλος
Βλάσιος Γεωργίου: Μέλος
Χρήστος Τασιός: Μέλος
Νικόλαος Φιλιππακόπουλος: Μέλος
Ιωάννης Πάντζιος: Μέλος
Γεώργιος Βρεττάκος: Μέλος
Παναγιώτης Γκιώνης: Μέλος εξ αθλητών
Τα μέλη που παραιτήθηκαν είναι ο Σωκράτης Παπασάβογλου, η Μαρία Μοίρου, ο Γεώργιος Λυγούρας.Τα αναπληρωματικά μέλη που πλήρωσαν τις κενές θέσεις είναι: ο κ. Ιωάννης Παντζιος, ο κ. Γιώργος Βρεττάκος, η κα Βασιλική Ερηνάκη.
Στην ίδια συνεδρίαση, το ΔΣ αποφάσισε και ανέθεσε στην Βασιλική Ερηνάκη την θέση της β' αντιπροέδρου, στον πρόεδρο Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου την προεδρία της τεχνικής επιτροπής και στο μέλος Χρήστο Τασιό την προεδρία της τοπικής επιτροπής βορείου Ελλάδος»

Υποστήριξη: SilkTech