Πιάνουν δουλειά Τζιμπούρ και Γκέκας στον Παναιγιάλειο

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 8, 2021 - 6:32μμ
Νωθρό ξεκίνημα στο Αίγιο

Από την Πέμπτη (9/9) πιάνει δουλειά ο Φάνης Γκέκας στον Παναιγιάλειο, ενώ πολύ ενεργό ρόλο στην στελέχωση του ρόστερ θα έχει ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Οι «μελανόλευκοι» έχουν κάνει… στραβό ξεκίνημα και ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να στελεχώσουν την ομάδα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

«Η εκτός έδρας ήττα της Αιγιώτικης ομάδας κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ, μπορεί να την έθεσε από πολύ νωρίς εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου, ωστόσο παράλληλα σήμανε και την έναρξη της προετοιμασίας των «μελανόλευκων» για τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και της πλήρης στελέχωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο νέος προπονητής της «Μαύρης Θύελλας», Φάνης Γκέκας, πιάνει… δουλειά την Πέμπτη με στόχο να καλύψει το χαμένο χρόνο μέχρι την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Στην προσπάθεια αυτή θα έχει την αμέριστη βοήθεια και του Ραφίκ Τζιμπούρ, που αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι οι δύο παλαίμαχοι αστέρες του Ελληνικού ποδοσφαίρου παρακολούθησαν μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Γκάμαρη το παιχνίδι Κυπέλλου στο Ρουφ και πλέον έχουν πλήρη εικόνα για τις ανάγκες ενίσχυσης του Παναιγιάλειου.

Επίσης, η διοίκηση του Παναιγιάλειου, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση του ΠΑΟ Ρουφ για την άψογη φιλοξενία της. Και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του συλλόγου ΚΥΡΙΟ Κουνάδη Θεόδωρο για την πολύτιμη βοήθειά του στην μετάθεση της ημερομηνίας του παιχνιδιού».

Υποστήριξη: SilkTech