Π.Γ.Ε.: Το πρόγραμμα «Πυθαγόρας» εκδράμει στην Ακρόπολη!

Σάββατο, Δεκέμβριος 18, 2021 - 1:46μμ
Μοναδική εμπειρία

Μια ακόμη εξαιρετικής σημασίας δράση έχει έτοιμο να υλοποιήσει το άκρως πρωτοποριακό και φιλόδοξο πρόγραμμα «Πυθαγόρας» της Παναχαϊκής που συνδυάζει άριστα από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του το τρίπτυχο παιδεία-αθλητισμός-πολιτισμός.

Έτσι, νωρίς το πρωί (8.30) της Κυριακής (19/12) 40 μικρά παιδιά των κοκκινόμαυρων Ακαδημιών θα μπουν στο πούλμαν με προορισμό την Αθήνα και το στολίδι του παγκόσμιου Πολιτισμού, την «Ακρόπολη», με την επιστροφή να έχει προγραμματιστεί για τις 8 το απόγευμα.

Ο έχων το γενικό πρόσταγμα από πλευράς διοίκησης αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Κων/νος Σβόλης έχει και πάλι ετοιμάσει τα πάντα, πρώτα και καλύτερα φυσικά με την πιστή εφαρμογή του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Τι περιλαμβάνει το όλο πρόγραμμα; Επίσκεψη στο χώρο της «Ακρόπολης», λίγο αργότερα στον αρχαιολογικό χώρο της και αν ο χρόνος το επιτρέψει, έχει προγραμματιστεί να δουν και να γνωρίσουν οι λιλιπούτειοι αθλητές και το Πολεμικό Μουσείο της Ακρόπολης.

Ο Κων/νος Σβόλης ερωτηθείς για το νέο αυτό ταξίδι επεσήμανε: «Παρά τις δυσκολίες του κορωνοϊού το πρόγραμμά μας που στηρίζεται από την Περιφέρεια, κάτι το πολύ σημαντικό, συνεχίζει τις δράσεις του με αυτή την επίσκεψη στο γενικότερο χώρο της Ακρόπολης.

Πάντα πάνω στο τρίπτυχο Παιδεία-Αθλητισμός-Πολιτισμός κινούμαστε, τα παιδιά ανταποκρίνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό για να πλουτίσουν τις γνώσεις τους κι αυτό μας γεμίζει χαρά κι ικανοποίηση έτσι ώστε να σχεδιάσουμε πολλές ακόμη δράσεις και τη νέα χρονιά».

Υποστήριξη: SilkTech