Πετρούνιας -Μιλλούση: Πώς από φίλοι έγιναν ζευγάρι - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, Μάιος 12, 2020 - 5:01μμ

Ήταν φίλοι για πολλά χρόνια και έγιναν ζευγάρι.

Ένα από τα πιο αγαπημένα διάσημα ζευγάρια, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση βρέθηκαν καλεσμένοι το βράδυ της Δευτέρας (11/5) στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και αποκάλυψαν πώς από φίλοι έγιναν ζευγάρι.

Γνωρίστηκαν μέσα από την ενασχόλησή τους με την γυμναστική, διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωή του, με τον ερχομό της κόρης τους.

«Ήμασταν φίλοι για πολλά χρόνια, ταξιδεύαμε μαζί, στηρίζαμε ο ένας τον άλλο, ήξερα όλα της τα μυστικά, ήξερε τα δικά μου», είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας για να συνεχίσει η Βασιλική Μιλλούση:

«Δεν ξέρω πώς έγινε αυτή η μετάβαση από τη φιλία να γίνουμε ζευγάρι ήταν λίγο περίεργη» είπε.

Στην ερώτηση ποιος έκανε το πρώτο βήμα ο ένας έδειξε τον άλλο, για να συμπληρώσει η Βασιλική: «Ήρθε σε μια στιγμή αδυναμίας, ήταν μια δική μου δύσκολη φάση και ο Λευτέρης με διεκδίκησε πολύ έντονα και όμορφα».

«Σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας σκέφτηκα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου, γιατί ήξερα τι άνθρωπος είναι η Βασιλική και ήξερα ότι μου ταίριαζε σαν άνθρωπος» είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Αυτό που μου αρέσει στη Βασιλική είναι ότι με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Δεν θα ήμουν πουθενά χωρίς τη Βασιλική. Θεωρώ ότι ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό και την καριέρα της τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να εκτοξεύεται. Στήριξε εμένα περισσότερο από τον ίδιο της τον εαυτό» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Λευτέρης έχει αντίλογο για όλα. Είναι ισχυρογνώμων και γι’ αυτό είναι εκεί που είναι. Θαυμάζω πάρα πολλά πράγματα σε αυτόν, το πείσμα του, τον δυναμισμό του και το ότι είναι υπεραισιόδοξος» συμπλήρωσε η Βασιλική Μιλλούση.

Υποστήριξη: SilkTech