Πετρούνιας: Δεν μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ η προσπάθειά που τον στέλνει στον τελικό

Σάββατο, Ιούλιος 24, 2021 - 1:09μμ
Ο Λευτέρης Πετρούνιας

Η ΕΡΤ είχε ζωντανή σύνδεση με τον προκριματικό της Ενόργανης Γυμναστικής, περιμένοντας την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή. Από τις οθόνες πέρασαν οι προσπάθειες άλλων αθλητών, όμως εκείνη του Πετρούνια δεν προβλήθηκε ποτέ ζωντανά.

Μετά την προσπάθειά του, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ περίμενε πως η εκτέλεση του Πετρούνια θα προβληθεί έστω και σε μαγνητοσκόπηση, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ μέχρι το τέλος της σύνδεσης με τον προκριματικό των κρίκων.

Να σημειώσουμε ότι η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια βαθμολογήθηκε με 15.333 και είναι η υψηλότερη από όσους συμμετείχαν στον προκριματικό και του δίνει την πρόκριση στον τελικό των κρίκων παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες.

Η βαθμολογία του είναι τέτοια που είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον περάσει ένας, όχι οκτώ.

Δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι η προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ, ο πρωταθλητής μας Λευτέρης Πετρούνιας.
Σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει δεικτικά: "Σε περίπτωση που δεν το είδατε, τελείωσε και ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα πρώτος". Ωστόσο ο Ολυμπιονίκης ζητά από τον κόσμο να μην σταθεί άλλο σε ότι συνέβη με την μετάδοση και να εστιάσει στο ευχάριστο της πρόκρισης:
Αναλυτικά έγραψε:
"Σε περίπτωση που δεν το είδατε ? , τελείωσε και ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος .
Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο σερί Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά ! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε σίγουρα ! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου στις 2 Αυγούστου !"

Υποστήριξη: SilkTech