Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Τάκης Καλιακούδας

Παρασκευή, Νοέμβριος 23, 2018 - 11:24πμ
Ως πρόεδρος στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή

Απώλεια για την "κοκκινόμαυρη" οικογένεια συνιστά ο θάνατος του Παναγιώτη Καλιακούδα που έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται αύριο.

Ο εκλιπών, ισχυρή παραγοντική προσωπικότητα της Παναχαϊκής τη δεκαετία του '80 διετέλεσε πρόεδρος τόσο στην ΠΑΕ Παναχαϊκή όσο και στην ερασιτεχνική ΠΓΕ.

Ήταν από τους πρώτους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ στην οποία διετέλεσε πρόεδρος την περίοδο 1982-1983. Στην ερασιτεχνική διετέλεσε πρόεδρος από τις 3 Ιανουαρίου 1991 έως τις 6 Απριλίου 1998.

O Tάκης Καλιακούδας ήταν επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης και διευθυντής της βιομηχανίας υποδημάτων "Πυραμίς".

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο (24/1) στις 12μ. από τον Ιερό Ναό αγίων Αγγέλων στο Α' κοιμητήριο της Πάτρας.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκής τον Ιούλιο του 1982 μαζί με τους προπονητές, στα Γραφεία της ΠΑΕ που βρίσκονταν στην Πατρέως 46-50. Από αριστερά: Ανδρέας Φιλιππόπουλος (μέλος ΔΣ), Άρης Λουκόπουλος (αντιπρόεδρος), Δημήτρης Βγενόπουλος (έφορος), Τάκης Καλλιακούδας (Πρόεδρος), όρθιος ο βοηθός προπονητή Θανάσης Ζαφειρόπουλος, τον αγκαλιάζει ο Θανάσης Νικολακόπουλος (ταμίας), καθιστός ο προπονητής Ντέζο Μπούτζακ, δίπλα ο Γιώργος Σαραντόπουλος, Νίκος Ράπτης (μέλος ΔΣ), Σπύρος Κακογιάννης (εκπρόσωπος Ερασιτεχνικής), Γεράσιμος Σταματελάτος (Διευθύνων Σύμβουλος). Η φωτογραφία προέρχεται από το αρχείο του αείμνηστου Δημήτρη Βγενόπουλου.

Η υπογραφή του ενόσω ήταν πρόεδρος στην ΠΑΕ

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech