Πένθος στον Ελληνικό στίβο - Πέθανε από κορωνοϊό ο Βασίλης Σεβαστής

Πέμπτη, Απρίλιος 8, 2021 - 5:20μμ

Σε βαρύ πένθος ο χώρος του ελληνικού Στίβου, καθώς ο πρώην πρόεδρος και γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής πέθανε σήμερα (8/4) από κορωνοϊό.

Ο κλασσικός ελληνικός αθλητισμός και όχι μόνο πενθεί το θάνατο του Βασίλη Σεβαστή. Ο επί χρόνια ηγέτης του ΣΕΓΑΣ νοσηλευόταν σε ΜΕΘ από τις 24 Μαρτίου, έχοντας βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και τελικά υπέκυψε σήμερα (8/4), φεύγοντας από την ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Ο Βασίλης Σεβαστής υπηρέτησε τον Στίβο καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του. πρώτα ως αθλητής με διακρίσεις στις δεκαετίες του ’60 και του ’70. Κατέκτησε το 1971 στο δέκαθλο το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες που έγιναν στη Σμύρνη και ένα χρόνο αργότερα το χάλκινο μετάλλιο στο δέκαθλο στους Βαλκανικούς Αγώνες.

Με το πέρας της αθλητικής του καριέρας, ο Βασίλης Σεβαστής ασχολήθηκε ως παράγοντας στον ΣΕΓΑΣ, αφού διατέλεσε πρόεδρος από το 1997 έως το 2011 και από το 2012 έως το 2019 ήταν γενικός γραμματέας. Μάλιστα, ενώ βρισκόταν σε ΜΕΘ δίνοντας «μάχη» με τον κορωνοϊό, τα σωματεία του έδωσαν τη θέση του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ στις εκλογές της 31ης Μαρτίου 2021.

Υποστήριξη: SilkTech