Πέντε πατρινά πληρώματα στην Ανάβαση Πορταριάς

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 6, 2019 - 10:33μμ

Με 110 πολύ αξιόλογες συμμετοχές θα διεξαχθεί η 39η Ανάβαση Πορταριάς ¨Δημήτρης Γαρουφαλιάς¨ το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Σεπτεμβρίου. Ο αγώνας είναι ο 5ος γύρος του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2019 με διοργανωτή τη ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΛΟΥ και επικεντρώνει το ενδιαφέρον όλων μιας και η Ανάβαση Πορταριάς είναι μια από τις πολύ τεχνικές αναβάσεις με πλούσιο θέαμα και έντονους συναγωνισμούς.

Οι Ομάδες Ν και Α δίνουν δυναμικό παρόν με 48 αυτοκίνητα συνολικά και υποσχέσεις για έντονες μάχες με τα χρονόμετρα, ενώ οι Ομάδες Ε και Formula Saloon είναι οι πολυπληθέστερες με 54 συμμετέχοντες και όπως πάντα θα ξεχωρίσουν με τα εντυπωσιακά τους περάσματα σε ήχο και θέαμα. Φυσικά υπάρχουν και τα αυτοκίνητα ΟΛΩΝ που δεν είναι άλλα από τα DRIFT, 8 στον αριθμό τα οποία θα ανέβουν κυριολεκτικά με το πλάι! ολόκληρη τη διαδρομή. Στην κατηγορία των Ιστορικών δήλωσαν συμμετοχή 8 αγωνιζόμενοι, διεκδικώντας όλοι μια θέση στο βάθρο.

Την Πάτρα θα εκπροσωπήσουν 5 οδηγοί, από τους οποίους πρώτος θα ξεκινήσει το νούμερο 7 στις πόρτες και την κλάση Ν2 ο Κίμωνας Θέος (ΦΙΛΜΠΑ) με το Peugeot 106 του, όπου απλά θέλει να «σφραγίσει» την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ο Ηλίας Λαζανάς (ΑΟΠ) επιστρέφει με το Ford Puma Kit Car, σε μια από τις αγαπημένες του αναβάσεις, με το νούμερο 41. Ο Σταύρος Χατούπης (ΛΕΜΑΝ) θα παλέψει με το OPEL CORSA KIT CAR για το πρώτο σκαλί του βάθρου έχοντας αρκετές αξιώσεις, έχοντας το Νο 45 στις πόρτες.

Στην μεγάλη κατηγορία της Formula Saloon ο Παναγιώτης Παρθένης (ΦΙΛΜΠΑ) με το Mitsubishi EVO 9 να είναι πλήρως ανανεωμένο, θέλει να μαζέψει πολύτιμους βαθμούς μετά την δεύτερη θέση στην Κύμη και να ξεσηκώσει τους χιλιάδες θεατές του βουνού. Ο Παναγιώτης έχει το νούμερο 83. Τέλος ο Ντίνος Ζυγογιάννης (ΦΙΛΜΠΑ) με το Audi A3 είναι έτοιμος και περιμένει τους αντιπάλους του στην γωνία, για την κλάση FST2, με το νούμερο 88.

ΠΗΓΗ: www.automotopatras.gr

Υποστήριξη: SilkTech