Πέντε πατρινά μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάντμιντον - ΦΩΤΟ

Δευτέρα, Μάρτιος 19, 2018 - 12:31πμ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάντμιντον, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Κουκούλι.

Στο πρωτάθλημα είχαμε πέντε μετάλλια για Πατρινούς αθλητές, οι οποίοι συμμετείχαν  σε δύο τελικούς στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων.

Συγκεκριμένα είχαμε δεύτερη θέση στο απλό για τον Αθανασόπουλο Νίκο, από τον Απολλώνιο Πατρών, μετά από ένα όμορφο τελικό απέναντι στον αθλητή του Ρούπελ Σιδηροκάστρου Παπαδόπουλο Θεόδωρο.

Δεύτερη θέση στο διπλό παίδων για τους αθλητές Σωτηρόπουλο Άκη και Αθανασόπουλο Νίκο. Επίσης στα κορίτσια στην κατηγορία κορασίδων η Ιωάννα Σπανού με την Κωσταντίνα Βαγενά κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό.

Στη μεγάλη κατηγορία Νέων Ανδρών Γυναικών, στο απλό, ο Κτενάς Γιώργος κατέκτησε την τρίτη θέση χάνοντας από τον Τζιώλη Γεώργιο.

Στο διπλό, ο Κτενάς Γιώργος μαζί με τον Αθανασόπουλο Κωστή, ο οποίος δυστυχώς αγωνίστηκε τραυματισμένος, έχασαν στον ημιτελικό με 2-1 σετ και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Μετά το τέλος των αγώνων οι Απολλώνιος Πατρών και ΝΕΠ εξέδωσαν την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΠΕΑΚ για την παραχώρηση του υπέροχου γηπέδου στο Κουκούλι. Τον δήμο της Πάτρας που αγκάλιασε την διοργάνωση κ βοήθησε σε πολλούς τομείς. Τον Ερυθρό Σταυρό που κάλυψε την διοργάνωση άριστα με πολλούς εθελοντές Σαμαρίτες που στήριξαν τους αθλητές μας. Επίσης το μαγειρείον Φασόλοι που στήριξε την διοργάνωση προσφέροντας γεύματα για τους διαιτητές μας. Ακόμα τους χορηγούς επικοινωνίας και όλα τα μέσα που κάλυψαν την διοργάνωση μας και στηρίζουν το άθλημα μας. Τέλος ευχαριστούμε το TIP (this is print) για την προώθηση και την διαφήμιση της διοργάνωσης".

Υποστήριξη: SilkTech