Πέντε χρυσά μετάλλια Άκης Σωτηρόπουλος και Κωνσταντίνα Βαγενά στην Κύπρο

Δευτέρα, Δεκέμβριος 16, 2019 - 12:50μμ

Οι πατρινοί πρωταθλητές βρίσκονται στην Κύπρο, όπου αναχώρησαν μια μέρα μετά την επιστροφή τους από το βαλκανικό πρωτάθλημα κάτω των 15 που πραγματοποιήθηκε 5/12 έως 8/12 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και την συμμετοχή τους εκεί με την εθνική ομάδα. Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα οι Αθλητές της ΝΕΠ Σωτηρόπουλος Άκης και Βαγενά Κωνσταντίνα πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις όμως δεν κατάφεραν να μπουν στα μετάλλια αφού έχασαν στην 8αδα.

Πιο έτοιμοι αναχώρησαν για την Κύπρο και εδώ τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα με τους δυο αθλητές να διακρίνονται πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε την Πέμπτη 12/12 και ολοκληρώθηκε με τους τελικούς 15/12. Οι αθλητές μας διεκδίκησαν 5 τελικούς 3 για το Σωτηρόπουλο Άκη και 2 για την Βαγενά Κωνσταντίνα. Σε φοβερή μέρα βρέθηκαν και τα δυο παιδιά τα οποία κέρδισαν όλους τους τελικούς που αγωνίστηκαν κατακτώντας 5 χρυσά μετάλλια.

Άλλη μια σπουδαία διάκριση για το Μπάντμιντον σε διεθνές επίπεδο οπού πρωταγωνίστησαν στην κατηγορία κάτω των 15 χρονών οι αθλητές της ΝΕΠ.

Οι προπονητές τους Μπονέλης Γιώργος και Κώστας δήλωσαν περήφανοι για αυτά τα παιδιά οπού προπονούνται σε δύσκολες συνθήκες τα τελευταία χρόνια, δεν παρατάνε όμως το αγαπημένο τους άθλημα ούτε τον πρωταθλητισμό.

Το Μπάντμιντον Πάτρας έχει εδώ και 15 χρόνια σταθερή πορεία με πολλές πρώτες θέσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και αρκετές διακρίσεις στο εξωτερικό. Οι ομάδες θα συνεχίσουν να φέρνουν μικρά παιδιά στον αθλητισμό και στο ολυμπιακό άθλημα της Αντιπτέρισης με σκοπό την σωστή τους εκγύμναση με καθηγητές φυσικής αγωγής, μυώντας τους στα μυστικά του αθλήματος αλλά και στα πολύπλευρα οφέλη που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει.

Υποστήριξη: SilkTech