Πέμπτη σερί ισοπαλία για την Παναχαϊκή-Βλέπει με... κιάλια την κορυφή

Κυριακή, Δεκέμβριος 16, 2018 - 5:08μμ

Για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη έμεινε η Παναχαϊκή, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον ουραγό Κισσαμικό, στα Χανιά, για την 9η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. Αυτή ήταν η 6η ισοπαλία σε 9 αναμετρήσεις για τους «κοκκινόμαυρους», που έμειναν 13 (!) βαθμούς πίσω από την κορυφή και τον Βόλο.

Τα πράγματα στα Χανιά θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί πολύ χειρότερα, καθώς ο Κολ,σ το 18’, με μία απερίσκεπτη ενέργεια, άφησε την Παναχαϊκή με 10 παίχτες για τα επόμενα 77 λεπτά, με τις καθυστερήσεις.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Η καλή αγωνιστική εικόνα όμως, κυρίως του πρώτου μέρους, και ο εξαιρετικός Καπούταγλης όμως, γλίτωσαν τα χειρότερα, με την Παναχαϊκή να φτάνει και κοντά στο γκολ σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις στο πρώτο μέρος.

Πλέον οι «κοκκινόμαυροι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο Κύπελλο, όπου την Πέμπτη δίνουν τελικό πρόκρισης, με τον Λεβαδειακό στην Αγυιά, ενώ στο πρωτάθλημα ακολουθεί νέο εκτός έδρας ματς στην Κρήτη, με τον Εργοτέλη την Κυριακή.

Οι Κρητικοί υπό το βλέμμα του Αλέκου Βοσνιάδη μπήκαν καλύτερα στο ματς, όμως σταδιακά οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου βρήκαν τα πατήματά τους, με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Η γρήγορη αποβολή του Κολ στο 18’ αποσυντόνισε για λίγο τους φιλοξενούμενους, όμως αυτό δεν κράτησε πολύ, με τον δραστήριο Μπαστακό να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός έψαξε το γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου χωρίς αποτέλεσμα και μπήκε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος στο δεύτερο μέρος, όμως ο τρομερός Καπούταγλης σταμάτησε τους αντιπάλους του αρκετές περιπτώσεις.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν διαρκώς, εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως ο Καπούταγλης και η επιθετική αστοχία των παικτών του Λάζαρου Βαρδάκη κράτησαν το μηδέν, με αποτέλεσμα η Παναχαϊκή να πάρει την πέμπτη συνεχόμενη ισοπαλία της.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθήνας) Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Μαυρουδής (Ηρακλείου)

Κίτρινες: 42’ Καραγιάννης, 69’ Φαζός / 17’, 18’ Κολ, 65’ Τσελεπίδης, 74’ Σταμόπουλος, 92’ Καπούταγλης

Κόκκινη: 18’ Κολ

ΑΟΧ Κισσαμικός (Βαρδάκης): Λαζαρίδης, Τόλι (83’ Μαλόγκα), Σισέ, Φαζός, Καραγεώργης (30’ Σάλιακας), Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αρναρέλλης (67’ Τεγούσης), Καραγιάννης, Ρίσκι, Αποστολόπουλος.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Ντάσιος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Σταμόπουλος, Αργυρόπουλος (78’ Μουστακόπουλος), Φουρλάνος (67’ Πλέγας), Ελευθεριάδης, Κολ, Μπαστακός (72’ Μωραΐτης), Κυνηγόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech