Πελεκούδας: «Θα ανέβουμε επίπεδο με παρουσία σε μεγάλες διοργανώσεις» - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 13, 2019 - 2:50μμ

Από τους παλιότερους της Εθνικής και εκ των αρχηγών της Εθνικής είναι ο Πατρινός, Παναγιώτης Πελεκούδας. Η «γαλανόλευκη» επέστρεψε στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στην πρεμιέρα ηττήθηκε από τη Βουλγαρία.

Οι δηλώσεις του Πατρινού κεντρικού για την αναμέτρηση:

«Η Βουλγαρία ήταν καλύτερη από εμάς. Βέβαια και εμείς μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και θεωρώ πως κάποια στιγμή θα φθάσουμε στο επίπεδο για να τους κοντράρουμε. Αν μπορέσουμε να μείνουμε σε αυτή την κατάσταση με παρουσία σε μεγάλες διοργανώσεις, κάποια στιγμή θα φθάσουμε σε αυτό το επίπεδο.

Σήμερα (σ.σ. χθες) δεν ήμασταν κακοί, ήμασταν σχετικά καλοί. Όταν πηγαίναμε σε παιχνίδι δύναμης, η Βουλγαρία ήταν καλύτερη από εμάς, οπότε πρέπει να χρησιμοποιούμε τα ελληνικά στοιχεία για να το παλέψουμε και αυτό θα γίνει σιγά σιγά με τις παραστάσεις που θα έχουμε.

Είναι δύσκολο από την πρώτη στιγμή να το πετυχαίνεις. Δεν ήρθαμε εδώ για να χάσουμε και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Το μυαλό μας δεν είναι μόνο στην Πορτογαλία και την Ρουμανία, ήρθαμε εδώ να παίξουμε με όλους. Σημασία έχει και το παιχνίδι με την Ιταλία, όπως και όλα τα υπόλοιπα».

Υποστήριξη: SilkTech