«Αν το πεις, τελείωσε»: Δύο παίκτες ανά ομάδα είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν δήλωσε ο Εβρά!

Τετάρτη, Ιανουάριος 12, 2022 - 12:00μμ
Ο Πατρίς Εβρά

Ο Πατρίς Εβρά, που μόλις πριν από μερικούς μήνες είχε κάνει τη συγκλονιστική αποκάλυψη ενόψει της επερχόμενης βιογραφίας του, πως είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά όταν ήταν 13 ετών, βγήκε τώρα μπροστά και μίλησε για ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού στον χώρο του ποδοσφαίρου, τονίζοντας πως τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές ανά ομάδα είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν!
Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα ''Le Parisien'', ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -μεταξύ άλλων- με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του ''I Love this game'' στα γαλλικά, απάντησε σε ερωτήσεις, που του έκαναν οι αναγνώστες της εφημερίδας και μία από αυτές αφορούσε την ομοφυλοφιλία. Υποστήριξε, λοιπόν, πως υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, κάτι το οποίο φοβούνται να παραδεχτούν.
«Όταν ήμουν στην Αγγλία, έφεραν ένα άτομο να μιλήσει στην ομάδα για την ομοφυλοφιλία. Μερικοί από τους συμπαίκτες μου, είπαν κατά τη διάρκεια αυτής της ομιλίας: "Είναι ενάντια στη θρησκεία μου, υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος σε αυτά τα αποδυτήρια. Πρέπει να φύγει από το κλαμπ! Εκείνη τη στιγμή είπα: "Σταματήστε όλοι. Καταλαβαίνετε;". Για να το πούμε διαφορετικά. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο παίκτες ανά σύλλογο που είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αν το πεις, τελείωσε», ανέφερε.

Υποστήριξη: SilkTech