Πέφτει η αυλαία (15:00) στην Κέρκυρα για την Παναχαϊκή

Κυριακή, Μάιος 5, 2019 - 8:31πμ

Πέφτει και επίσημα η αυλαία για την Παναχαϊκή στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Οι «κοκκινόμαυροι» δοκιμάζονται στο νησί των Φαιάκων απέναντι στην Κέρκυρα (15:00, live στο sportin.gr) για την 30η και τελευταία αγωνιστική.

Τελείως διαφορετικά περίμεναν οι άνθρωποι της Παναχαϊκής το φινάλε του πρωταθλήματος, αλλά η χρονιά δεν εξελίχθηκε εξ αρχής με τον τρόπο που περίμεναν όλοι στην Πάτρα.

Η Παναχαϊκή ταξιδεύει στην Κέρκυρα για μία αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή της στη Super League 2 της νέας χρονιάς, αν και εφόσον προχωρήσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Μία κατάληξη που μοιάζει σαν το μη χείρον βέλτιστον, αλλά διασφαλίζει στους «κοκκινόμαυρους» περισσότερα έσοδα και την δυνατότητα να χτίσουν κάτι στέρεο ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Σάκης Τσιώλης που αναμένεται να κάνει αρκετές δοκιμές και είχε αρκετές απουσίες να διαχειριστεί πήρε στην αποστολή τους:

Κολοβούρη, Καπούταγλη, Μουστακόπουλο, Ντάσιο, Παπατόλιο, Μαυριά, Μπαστακό, Κυνηγόπουλο, Μασούρα, Αντωνακόπουλο, Πατάπη, Πλέγα, Ελευθεριάδη, Πολυχρόνη, Πολίμο, Coll, Mohsni και Montiel.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Παναχαϊκή είχε επικρατήσει με 1-0 στην Αγυιά, σε μία περίοδο που είχε βρει την αγωνιστική της ταυτότητα και σκαρφάλωνε στον βαθμολογικό πίνακα.

Υποστήριξη: SilkTech