ΠΕΑΚ: Συλλυπητήρια στον Βαγγέλη Λιόλιο για την απώλεια της μητέρας του

Παρασκευή, Ιανουάριος 21, 2022 - 12:00μμ
Ο Βαγγέλης Λιόλιος

Ο πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας Αναστασίας.
Το ΠΕΑΚ Πάτρας στην μνήμη της εκλιπούσης θα καταθέσει χρηματικό ποσό στο Κοινωνικό Συσσίτιο Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών ΑΡΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ

Θερμά συλλυπητήρια
Η οικογένεια του Απόλλωνα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Αναστασίας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Θερμά συλλυπητήρια από τον Α.Ο.Α. «Η Γαλήνη» προς τον Βαγγέλη Λιόλιο

Τα δικά της θερμά συλλυπητήρια απηύθυνε η Γαλήνη προς τον Βαγγέλη Λιόλιο για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας Αναστασίας με την παρακάτω αναλόγου περιεχομένου επιστολή:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Α. «Η ΓΑΛΗΝΗ» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. κ. Λιόλιο Ευάγγελο για την εκδημία της αγαπημένης του μητέρας. 

Ευχόμαστε η οικογένειά του να έχει υγεία, να έχει την ευχή της και καλό κουράγιο και η ψυχή της μακαριστής να αναπαυθεί σε χώρα ζώντων».

Υποστήριξη: SilkTech